STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

Hakan Balta'ya ettiğim küfür düşmanıma etmemişimdir Lugano'ya bile etmedim bu kadar küfür

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 28 Eylül |

Digitürk ve Tff oldukça tiyatro izliyor gibi hissediyorum kendimi. Kasımpaşa maçında göreceğiz Metin Diyadin'in gidişi nasıl etkileyecek..

Üç kuruşun hesabını yapıp Cris'i getirenler umarım izlemiştir maçı.Bu adama bırakın CL, ligde dahi güvenilmeyeceğini gördük.

Aydın'a zaten birşey diyemiyorum. Şu oynadığı oyunla kazandığı paraları düşününce hayattan soğuyorum.

ulan o ic isleri bakani degil mi

maca gelecegine

git terörist kovalat:mad:

Sadece yazıklar olsun diyorum, şimdi 2-3 kişi çıkıp 1 kere yenildik kötü mü olduk demesin böyle rezalet bir Galatasaray görülmemiştir bütün takımı at çöpe biz boşuna Şampiyonlar Ligindeyiz boşuna şampiyon olmuşuz

Tamam abartma sende saçma sapan konuşma. Yenilmeyen takım mı var ? Beceriksiz Burak atsaydı bugün galip gelmiştik.

hakan balta daha oynamasın bu takımda. bu adam niye yaşıyor merak ediyorum. 2. golde ofsaytı bozdu. orduda ii defans aptı. 2. yarı pozisyonlar bulduk ama herzamanki gibi beceriksizdik. braga maçı benim için daha önemli şu an üzüldüm ama çok üzülmedim.

valla beyler bizim takım şişmiş şişmiş iyice. bu maç iyi oldu aslında ayaklar yere sağlam basar şimdi. eğer bu maçı alsak bu futbolla braga telekomda ezer geçerdi bizi. 60.dakkada belliydiki biz maçı alamıcaz. ancak kötü oynayuıpta kazanmak bir fenere mahsus heralde. onlar hep böyle reziller ama kazanacak bi yol buluyorlar. anlamadığım şey bu işte.

Onlardaki oyuncuların bitiricilik kabiliyetleri daha iyi. Bu sebeple kötü oynasalar bile maç kazanıyor. Onların sorunu İSE bizim gibi takım olamamak, bu senelerdir böyle. Alex gibi usta ayaklar bir şeyler yapsın da gol atsın diye bekliyorlar. Bizde takım olgusu ön planda, onlarda bireysel yetenekler.

Başlarım ben böyle olaya lan bu takımdan defolacak bir sürü adam var.

Hele hakan balta denilen kazma ağası yerin yok lan senin bu takımda. Hakanın hatalarını çececeğimize çağlar belki patlama yapar diye beklemek daha iyidir.

seni Caglarin yanina aliyoruz.Caglarmi ? guldurme allah askina.

Bu maç aslında çok iyi oldu, bir müsübet 1000 nasihatten daha iyidir.Rakibin bu ligin orta sırlaması ve altında olmadıkca cris ilk 11 de oynayamaz;

Bizim takım hücum oynamayı oyunu rakip alana yıkmayı seviyor , sadece sevmek değil oyun düzenimiz takım kimyamız buna göre.Böyle bir takımın defans 4 lüsnün 3 oyuncusu semih,cris,hakan gibi ağır adamlardan olursa kendi ayağına kurşun sıkarsın.

malesef rakibin kontralarına durduramadık.Ordu fizik olarak bizden daha diriydi, takımımız bu maça konsantre olamamış.

Bu arada Burak çoooook kötüydü, ne goller kaçırdı.

Canın sağolsun Galatasaray'ım.

tabi canim onun icin son 2 yilda 50 gol atti

Ordu 'da 50 tane kaçırdıktan sonra ne yapayım Trabzon 'da attığı 50 golü. Burak 'ı savunmayın bana Allah aşkına çok yetenekli birisi değil. İlk geldiğinde de söyledim 100 pozisyona girerse 5 tanesini atar diye.

Bir yandan da şöyle düşünmeden edemiyorum , bu maçı kötü bir oyunla falan kazansak uzun vadede çok zararını görürdük , böyle olması ligin başında en az bir kez olması iyidir ve Fatih Hoca'yı takımı vs. daha çok çalışmaya itecektir diye düşünüyorum :) Kasımpaşa yarın F5'i duman eder İnşallah !

Dikkat ediyorum sürekli Burak'a giydiriyorsun. Derdin ne ?!

Takım kötü oynadık yenildik. Abartma bu kadar.

Biri Elmander'e biri Burak'a..Herkes sardırdığına gidiyor. Bilmiyorlarki bu Umut-Burak-Elmander ligde 15 takımdan fazla gol attı.

Orduspor Beşiktaştan 5 Fener 3 gömlek üstün bi takım arkadaşlar. Moral bozmaya gerek yok gidebileceğimiz en zor deplasmanda puan kaybettik.

Takım olarak rezalettik.Ama Hakan sana öyle sövüyormki şuan futbolcu filan değilsin sen.Ulan savunman yok hucumun yok nesin sen ne.Acil bu heriften kurtulmalıyız.

Bu yenilginin umarım iyi yönde takıma etkisi olur.

Bazen böyle yenilgiler, bazı güzel başarıların başlangıcı olabiliyor.

Geri
Üst Alt