kaybedeceksek, böyle rezil oynadigimiz bir macta kaybedelim, butür 2-3 mac daha olabilir bu koca sezonda, ama asla 3 mactan fazla böyle bir mac olmamali bir daha bu sezon.
bu mac sadece topcularimiza degil, fatih hoca icinde büyük bir ders olmustur diye düsünüyorum. Niye mi?
1: Artik cris degil, danyi ilk 11 de monte etmek icin hersey yapmak lazim oldugunu anlamistir hoca. Bugun hem ilk golde, hem ikinci golde dany ama özellikle ikinci golde böyle rahat hareket ettirmezdi ordulu topculara. Ilk ciddi macini oynaid cris, ve benim futbol görüsüme göre sinifta kaldi.
2: Bu aydini kazanacagiz diye, tipki fenerin semih sentürk olayi gibi zararli cikan sonunda kaybeden Galatasaray olmasin? Hele hele kapanan takimlara karsi, 1-0 önde olan bir takima karsi, zaten pas sorunun var, aydin alinir mi? Bence yerine emre colak olmaliydi, emre colagi al diye dua ettim. Aydina gelince, kapanan takimlara karsi topu 2 metre önüne atip, kafasini kaldirmadan kendini messi sanip calim denemeleri yok mu, öldürüyor beni. Bunlari yapmaya amrabat 3 kat daha iyi yapabildigi halde cesaret edemiyor. Aydin yilmaz bizim semih sentürkümüz olacak anlasilan, kaybeden biz olacagiz eger israr edersek.
Bu 2 olayini hoca sakin kafayla tekrar bi düsünür umarim.
Kisa kesmek gerekirse, bugün 1 tane iyi oynayan adam yoktu, 1 tane yoktu ynai, belki ebue biraz ok oynadi ama genel olarak 1 tane öne cikan, iyi oynayan adam olmadi. Dolayisiyla bu yenilgiyi cok ama cok hakkettik.
Burak kötüydü, amrabat birsey yapamadi, melo yine beni deli etti, cris ilk ciddi macta sinifta kaldi, elmanderin düsüsü sürüyor selcuk geri pas uzmani gibiydi, hakan balta hep rezalet zaten, semihte bu hata yapan adamlara katildi, onund ahatalari oldu.
sonra giren emre ve umut top kaybi yapip durdu.
kisaca gercekten lesh bir perfromans, ama dedigim gibi, abartmamak lazim daha toplam 3-4 mac böyle kaybetme kredimiz var sezon basi.
yeterki braga macina yansimasin bu yenilgi, eger braga macin yansir ve o macta puan kaybedersek, inanin cok pis bir döneme gireriz, cok kötü seyler olur.