STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | Maç Sonucu | 28 Eylül |

kötü oynamadık şanssızdık ama ruhsuz oynadık

Hamit yerine Emre girmeliydi.

Elmander yerine Umut oynamalıydı.

Cris yerine Dany oynamalıydı.

Dediklerinizden sadece Dany fikrine katılıyorum ben.Neden böyle düşündüğünüzü bilmiyorum ama Amrabat mı sağda oynayacak Emre mi? İkisi de sağ tarafta çok kötü.

Umut sakatlıktan yeni çıktı.Direk 11de başlatmak yanlış olurdu zaten.

1. hocam artik baltadan bir halt olmayacagini anlamissindir insallah, en kötü caglar bile baltanin en iyi halinden yüz kat iyidir.

2. 2 mactir takimin en iyisi dany niye oynamaz?

3. ilk yari 5 tane atak yaptik ve bu ataklarin hepsi amrabat odakli burak-elmander dururken niye amrabat cikiyor ?

4. selcukla meloya adim attirmadilar ozaman niye onlara yardim bir futbolcu ortaya koymadin?

seni herzaman överim ama bu macda cok yanlisin var

Maçı izlerken Bi an aklıma geçen seneki samsun macı geldi. Orda da 2 farklı geriye dusup 4-2 kazanmıstık.Ordada samsunlu futbolcular ve taraftardan iğrenmiştim bugunde orduda aynı sey oldu. Yerden kalkmadılar var o taraflarda bişey.

Ordu seyircisi diye Fb'liler gelmiş bence.

Cris'i oynattı diye hocaya kızmayalım , deniyor işte adamı hala o ikiliyi tam bulamadık heralde Semih - Dany ikilisini daha çok izleriz gibi artık.

kaybedeceksek, böyle rezil oynadigimiz bir macta kaybedelim, butür 2-3 mac daha olabilir bu koca sezonda, ama asla 3 mactan fazla böyle bir mac olmamali bir daha bu sezon.

bu mac sadece topcularimiza degil, fatih hoca icinde büyük bir ders olmustur diye düsünüyorum. Niye mi?

1: Artik cris degil, danyi ilk 11 de monte etmek icin hersey yapmak lazim oldugunu anlamistir hoca. Bugun hem ilk golde, hem ikinci golde dany ama özellikle ikinci golde böyle rahat hareket ettirmezdi ordulu topculara. Ilk ciddi macini oynaid cris, ve benim futbol görüsüme göre sinifta kaldi.

2: Bu aydini kazanacagiz diye, tipki fenerin semih sentürk olayi gibi zararli cikan sonunda kaybeden Galatasaray olmasin? Hele hele kapanan takimlara karsi, 1-0 önde olan bir takima karsi, zaten pas sorunun var, aydin alinir mi? Bence yerine emre colak olmaliydi, emre colagi al diye dua ettim. Aydina gelince, kapanan takimlara karsi topu 2 metre önüne atip, kafasini kaldirmadan kendini messi sanip calim denemeleri yok mu, öldürüyor beni. Bunlari yapmaya amrabat 3 kat daha iyi yapabildigi halde cesaret edemiyor. Aydin yilmaz bizim semih sentürkümüz olacak anlasilan, kaybeden biz olacagiz eger israr edersek.

Bu 2 olayini hoca sakin kafayla tekrar bi düsünür umarim.

Kisa kesmek gerekirse, bugün 1 tane iyi oynayan adam yoktu, 1 tane yoktu ynai, belki ebue biraz ok oynadi ama genel olarak 1 tane öne cikan, iyi oynayan adam olmadi. Dolayisiyla bu yenilgiyi cok ama cok hakkettik.

Burak kötüydü, amrabat birsey yapamadi, melo yine beni deli etti, cris ilk ciddi macta sinifta kaldi, elmanderin düsüsü sürüyor selcuk geri pas uzmani gibiydi, hakan balta hep rezalet zaten, semihte bu hata yapan adamlara katildi, onund ahatalari oldu.

sonra giren emre ve umut top kaybi yapip durdu.

kisaca gercekten lesh bir perfromans, ama dedigim gibi, abartmamak lazim daha toplam 3-4 mac böyle kaybetme kredimiz var sezon basi.

yeterki braga macina yansimasin bu yenilgi, eger braga macin yansir ve o macta puan kaybedersek, inanin cok pis bir döneme gireriz, cok kötü seyler olur.

salman aydın, hamit sakatlandı diye oyuna girdi.

1.golde cris'in hatası yoktu. 2. de haklısın. ama 1 de taç kullanıldı adamı kim şuan hatırlamıyorum kaçırdı, cris'te o adama koştu, adam net pozisyon yakalamasın diye kendi adamı yani kabze boş kaldı. orda ilk kim kaçırdı dediğim gibi tekrar izlemek lazım hatırlamıyorum onun hatası o gol.

Çok abartmamak gerekir. Ara sıra olur böyle mağlubiyetler. Şu bir gerçekki adamlar inanılmaz motive olmuşlar. Her topa müdahale etmeye çalıştılar ve inanılmaz mücadele verdiler. Tabiki tebrik etmek gerekir.

Bütün bunlara rağmen bu maçı alabilirdik. 1-2 pozisyonda şanssızdık ve bence penaltımız verilmedi ki maçın kırılma anı o andı.

Son sözümde BÜYÜK(!) Galatasary taraftarına. Burak Yılmaz evet bugün kötü oynadı. Ama bu adam tüm Türkiye'nin tepkisini göze alarak bizi seçti. Maçta o ayağına top alınca bile ıslıkladılar. Şimdi bu çocuk destek beklerken desteğe ihtiyacı varken düşüne bir de ben vurayım (hem de kendi futbolcumuza) mantığı bize hiç yakışmıyor. Kendinize gelin lütfen... Bu takımın salı günü bütün maçlardan önemli bir maçı var...

abartmayin renkdaslar

Engin Baytar'a acayip kızıyorum şuan var inanılmaz derecede arkadaş en lazım olduğun sezon ya 11 maç dile kolay ulan ırkçılara 2 maç bizim elemana 11 maç yuh artık ya.:mad::mad::mad::mad:

Cevap: STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 28 Eylül |

Butun maclari izledim.

Braga'ya patlaman bugunku 3 puani geri getirmiyor. CL macinin olmasi kimseye kotu oynama hakkini vermiyor.

CL maci degilde, amma bu takimin kotu oynamak hakki yokmu?

bu kadar acimasizolmayin allah askina.

bi an antuda sandım kendimi .. adama maçtan önce sorsan "takım mükemmel , transfeler müthiş , Muslera müthiş kaleci , Burak süper forvet vs.. " der

şimdi sorsan " transferler berbat , cimri yönetimin yüzünden , Muslera'nın aklı başka yerde , Burak kazma" der

skor taraftarlığı bu olsa gerek.. ne komiktir ki aynı adamlar Braga galibiyetinden(inşallah) sonra herşey mükemmel , harikayız diyecekler :o

Amrabat oynadi mi?

Forvette bence Burak-Umut oynamali.

Amrabat banko oynamali.

Mağlubiyetin ana sebeplerini sıralayalım çok basit:

Sayamadığım bir çok neden daha çıkabilir takım olarak iyi değildik. Selçuğun sazı eline alması lazım ama o da şansızdı bugün.

Bakalim ben Editleyince ne cikiyor:

1-) Hücumda kimse ne yaptığını bilmiyordu. (katiliyorum)

2-) Konsantrasyon sıfır. (Katiliyorum)

3-) Cris ağır bir futbolcu Hakan Baltayla tam bir bomba. (dogru yönü olsada bas etkenlerden degil ki bu zaafimizi Ordu kullanmadi fazla)

4-) Deplasmanda şuan en iyi stoperin Dany dir. (Maglubiyetin bir ünsürü degil)

5-) Tempo yapamadık hiçbir şekilde. (tamamen Katiliyorum Pas hatamiz cok yüksek oldu bu macta)

6-) Melo çok kötü oynuyor katkı yok takım oyununa üstelik Selçuğun performansınıda düşürüyor. (tam tersi bence Selcuk'un performansi bu sezon hic iyi degil ve Melo bu nedenle gectigimiz sezondan bekledigimiz gibi ileri cikamiyor... *dipnot burda Engin Baytar'in da bir etkisi var diye düsünüyorum )

7-) Forvetler bulduğunu atmalı böyle maçlarda çok önemli. Belkide Baros'un hazır tutulması gerekiyor. (Barosu unutalim Fatih Hoca onu almaz birdaha ama gol kacirma aliskanligi Hakan Sükür zamanindan bile var oldugunu düsünüyorum tamamen Konsantre ve öz güven konusuna bagliyorum)

8-) Hamit acilen toparlamali inanilmaz cok top kayibi yasiyor

9-) Selcuk toparlamali maci yönetmeyi birak ayakta durmakta zorlaniyor bir cok pozisyonda hemen yere yatiyor ki her hakem bunlara durmadan faul diye calacak degil.. Selcuk konusunda büyük hayal kirikligi yasiyorum cünkü en önemli kozumuz olacagina zayif halkalarin arasina girdi bu ilk haftalar Milli takim maclari bir hayli etkilemis galiba)

10-) Takim olarak rehavete girmeye cok uygun bir yapi var gibi geldi bana.... gayet normal demiyelimde olasiligi var iste. Bu kadar iyi bir kadromuz var iken rakipleri gelen gideni dagitirken böyle is kazalari olacaktir. bu konuya ayri bir not daha Bu takim gectigimiz sezona göre baya yeni isim katildi bunun da saha icindeki uyumu etkiledigini düsünüyorum

11-)Aydin Yilmaz bindirme tamam, Süratli tamam, ama orta yapmasini halen ögrenememis bu konuda kendini kat kat gelistirmeli.

12-) Amrabat Dar alanda cok etkisiz ve agir kaliyor. Acik alanda cok süratli ama gol vuruslari olsun orta isabeti olsun yetersiz. Defans konusunda geri gelsede mevkisindeki bindiren oyunculara markaj yapmayi cogu zaman unutuyor. Insallah ben yanilirim ama Amrabat'in isi cok ama cok zor. bu Gidisle Riera kendisini ilk onbirde bulabilir ki Emre Colak'ta inanilmaz basladi simdi ise inanilmaz derecede yetersiz ve Özgüvensiz oynuyor

Takim halinde kötü oynadik ve 1 puan alma hakkini bile göstermedik sahada.

Olabilir böyle is kazalari gereksiz yere sinirlenmeye gerek yok umarim oyuncular icin ders olmustur bu mac. önümüzdeki 2-3 hafta artik kolay kolay puan kayibi yasamayiz. Braga bu arada kendini kollasin ki bu macin acisini cok kötü cikaracagiz :D

anladınız siz onu

STSL 12/13 H:6 | Orduspor 2-0 Galatasaray | İkinci Yarı | 28 Eylül |

Bir soz de yonetime.

Herkes bagirdi solbek diye almadilar.

Gecen sene kanatsiz oynadik, kendini kanitlamis biri yerine Amrabat macerasina atildik.

Adam eksilten oyuncu eksigimiz vardi boyle bir oyuncu alinmadi.

Ujfa sakatlandi, Yerine agir bir adam alindi.

Kapali defansa karsi is yapabilecek bir golcu lazimdi, acik alanda is yapan 2 golcu aldilar.

dostum, bu gun takim kotuydu takim defansi kotuydu

Cris agirsa sanki Ordunun ondeki oyunculari hizlimiydiki?

biraz sakin olalim lutfen, hoca arayis icinde.

Ben zaten çok sakinim, olur böyle durumlar. Bazen kaybetmek daha hayırlıdır. Umarım bizim için de böyle olur.

Ama Cris bu takım da ne Ujfalusi etkisi yapar nede Semih ve Dany'i kesebilir.

Sorun da burda zaten, çok hızlı olmamalarına rağmen yavaş kaldı Cris.

Umarım başarılı olur ama benim umduğum gibi çıkmadı yani:(

Çok ama çok koşuyorlar.Basmadık alan bırakmıyorlar.Biz kötü değildik.Ordu bence gerçekten iyiydi.

Çok koşuyorlar ama biz bugün çok şanssızdık.Kadro seçimide yanlıştı bana göre.

.........................Muslera......................

Eboue.........Semih............Dany........Riera

.........................Melo...........................

Hamit.................Selçuk..............Amrabat

................Elmander.....Burak...................

bu şekilde başlamalıydık.Hamit çıkınca Emre ve Elmander çıkacağına Burak çıkmalıydı Umut girmeliydi.

Olsun canımız sağolsun takıma çok kızmıyorum ben zaten.Ama Hakan beni çileden çıkardı.Devre arası transfer şart ş.liginde gruptan çıksakta çıkmasakta.

Kırılma anı ebouenin verilmeyen penaltısı cris ve balta bu takımın oyuncuları değil her şerde bir hayır vardır olmayacak golle yenik duruma düştük konstre değildik salı günü affettirir aslanlar ben inanıyorum maçtakı yerimi alıp sesim kısılana kadar bu takımın yanındayım ölene kadar GALATASARAY...

1. hocam artik baltadan bir halt olmayacagini anlamissindir insallah, en kötü caglar bile baltanin en iyi halinden yüz kat iyidir.

2. 2 mactir takimin en iyisi dany niye oynamaz?

3. ilk yari 5 tane atak yaptik ve bu ataklarin hepsi amrabat odakli burak-elmander dururken niye amrabat cikiyor ?

4. selcukla meloya adim attirmadilar ozaman niye onlara yardim bir futbolcu ortaya koymadin?

seni herzaman överim ama bu macda cok yanlisin var

Bence

1-Anlamıştır ama çaresiz.

2-Braga maçı öncesi kesin oynatacağından rotasyon

3-Bence hatası Emre yerine Aydın'ı sokması oldu.Bu nedenle Amrabat'ı da erken çıkarmak zorunda.

4-Yine aynı şekilde 1 değişiklik çöpe gitti.

Hamit riske edilmiyorsa yerine Emre girer, 2.devre Elmander çıkar Umut girer.Duruma göre de skor 1-1 ,1-2 gibi olursa orta sahaya takviye olarak Yekta veya hala gerideysek Aydın girebilirdi.

Geri
Üst Alt