STSL 13/14 H:10 | Bursaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

Son pozsyon faul mu allah aşkına ? K paşa erciyes bursa hakemle 9 puan ..

Lig bitmiştir bosuna lig tv ye para falan veripde sezon sonuna kadar ibneleri zengin etmeyin.

Nereye yeniyon ya , zaten top oynadığımız yok bir de herşey heriflerin arkasında baksana.

aynen bir halt oynadığımız yok hele konya maçı gibi oynarsak fena dağıtırlar zaten her buldukları gol oluyor bunun şunun evlatları nasıl bir bal var .....larında anlaması mümkün değil.

Adamlar gaza geldi, bizde kötüyüz savunma konusunda. Fener de rastgele hücum yapiyor. Cok rahat yeniliriz, rahat.

Hakem sagolsun olmayan faulle, dokundugun anda kendini yere birakan ve bu iste ne yazikki alex ve emre yi arayatmayan webonun pozisyonunda fenere kiyak geçti.

BU LIG BIR BOKA YARAMAZ: PISLIG ..

adamlar saldırıyor direnç gösteriyor son saliseye kadar bırakmıyor mücadeleyi

faul kararı hatalı ama adamlar yakaladığı fırsatları affetmiyorlar.

bizim duran topları (orta olarak) 3 senedir selçuk kullanıyor tehlike yarattığımızı hatırlamıyorum adamlar bir maçta 3 duran toptan gol atıyor.

haftaya yenilmeyelimde. yenilirsek zor kapatiriz 9 puani ... ya bur hakem destegi ile bilmem ne ile sampionluga inananmi var ciddiden yahu :(

8ci dünya harikasi veya mucizesi gibi bir sey olur galiba .

Haftaya izlememek en iyisi derbiyi. Artik her hafta gerilmekten sinirlenmekten biktim bu ne ya eziyet resmen.

Hakem hatalari, sacma sapan goller.

Haftaya gercekten kazanacagimizi dusunenler hayal kuruyorlar.

Söylenekce tek söz. Havada bulut,haftaya galibiyeti unut.

Fener'in defans göbeği çok zayıf , arkaya koşularla işi halledebiliriz diye umuyorum..

Fener bizden cok daha iyi top oynuyor. Ins haftaya basimiza kotu seyler gelmez.

Geri
Üst Alt