STSL 13/14 H:10 | Bursaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

Maçı izleyemedim de noldu gene mi şike yapmış bunlar?

tek teselemizde bu olacak bu sene galiba. en azindan bunlarin arkasindan 2ci bitirirsek tabiki. direk sampionlar ligine katiliyoruz seneye yine :)

zaten bu kadronla en az 2ci olamiyorsan bu ligde git at köprüden kendini

Tek sorun onlarinda 19cu sampiyonluug olmasi .. :) ve onlar bizim gibi 4cu yildiz icin elinden geleni yapar .. Bizim baskan gibi TFF gidecek diyip ....................... 6 aydir yabanci siniriyla ugrasmaz

Ya ne hakemi beyler taiwo Adami yoktu yere penalti calmadi verdiği frikige takiliyorsunuz yapmayim 90 +3te attilar neresi hakem bursa top tutamadi ki adam gibi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

taiwonun yaptigina penalti diyorsan futbol bilgine hayran kaldim!

haftaya fener yener yinemi şike felan derler halbuki %100 hakem hataları ile yenerler verilmeyen faulden atılan gol vs vs

10 yıldır ligtvim var ama böyle bir sezon hatırlamıyorum 10 haftada 3 galibiyeti 90 artılarda aldılar,biz rizeye antalyaya sayısız pozisyona girdik puan bıraktık,biraz kısmetli olsak aynı puandaydık şu anda fenerle

haftaya büyük ihtimal bizi yenicekler yine hakemleriyle,ballarıyla,bizim saçmasapan hatalarımızla...iyi oynasak da bi poka yaramayacak.geçmiş olsun..şerefsizlerin de pek şerefli şampiyonluğu kutlu olsun

5. hafta hoca yollayarak sezonu bir anlamda gözden çıkarttık zaten. Bunu söylemek zor geliyor ama Juve maçındaki şansımız tutar da otobüs çekersek haftaya belki 1 puan alırız ama aksi çok zor.

Akbaba gibi her yere üşüşmeyin kardeşim be .Yeter artık Terim'iniz gitti kardeşim gitti.Senin gibi 3-4 tane adam var her şeyi Terim'e bağlıyorsunuz...

Yani burada hakikaten gozumuzun onunde oynanan tiyatroyu izleyip haftaya feneri falan yenebilecegimizi dusunen varmi? Bugun hakem herseyi yapti bursa kazanmasin diye. Kadikoydeki mactada boyle olacak . Yani gercekten yenecegimizi dusunen varsa neye dayanarak bunu dusunuyor merak ediyorum

Fener bizim Gerets ile şampiyon olduğumuz sistemin aynısını oynuyor. Ortada ve arkada giren çıkan pek fark etmiyor. İleridekiler ne yapıp edip golü çıkartıyor

10. Haftada lige havku atiyoruz, tesekkurler sinyor terim.

Adamların kadro bizim gibi değil ki Emre oynar,Holmen oynar.Yabancı sıkıntıları da yok zaten.Ulan demirören nasıl küfürler ediyorum sana.

serefsizin cocugu demiröreni birde bizim imparator besliyorya ona yaniyorum! yoksa coktan s.. gidecekti fazla dayanamayip.

Geri
Üst Alt