- 10 Mart 2013
- 121.742
- 158.825
- 5.068
alper oynamicak bizim macta bu bir arti!
Adamların kadro bizim gibi değil ki Emre oynar,Holmen oynar.Yabancı sıkıntıları da yok zaten.Ulan demirören nasıl küfürler ediyorum sana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alper oynamicak bizim macta bu bir arti!
O artiysa , ozaman biz ayvayi yedik
Bari bjk sampiyon olsa.
tek teselemizde bu olacak bu sene galiba. en azindan bunlarin arkasindan 2ci bitirirsek tabiki. direk sampionlar ligine katiliyoruz seneye yine
zaten bu kadronla en az 2ci olamiyorsan bu ligde git at köprüden kendini
Sanki keyfinden oynattı.
Ya ne hakemi beyler taiwo Adami yoktu yere penalti calmadi verdiği frikige takiliyorsunuz yapmayim 90 +3te attilar neresi hakem bursa top tutamadi ki adam gibi
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haftaya inş katil oynar orta sahada. Pitbull onu neyse.
5. hafta hoca yollayarak sezonu bir anlamda gözden çıkarttık zaten. Bunu söylemek zor geliyor ama Juve maçındaki şansımız tutar da otobüs çekersek haftaya belki 1 puan alırız ama aksi çok zor.
açıklaması yok riera oynardı sabriden sol bek ceyhundan sağ iç çıkarmaya çalışıyor adam
Bu ne şans arkadaş ya gene son dakika golü... Dur bakalım çekirge nereye kadar.
Not: Maçı izlemedim internetten takip ettim.
Ne alakası var, adamlar sadece Alper'i aldılar yerli olarak.
haftaya fener yener yinemi şike felan derler halbuki %100 hakem hataları ile yenerler verilmeyen faulden atılan gol vs vs
Adamların kadro bizim gibi değil ki Emre oynar,Holmen oynar.Yabancı sıkıntıları da yok zaten.Ulan demirören nasıl küfürler ediyorum sana.