STSL 13/14 H:10 | Bursaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

Haftaya yenilince puan farki kac olacak?

Eğer haftaya FB maçı da şaibeli ve şikeli olursa artık büyük bir yürüyüş düzenlenmeli . Aynı geçen sene 2 Mayısta yaptığımız gibi .

Daha 10.haftadayız ve Gençlerbirliği,Kasımpaşa,Kayseri Erciyes,Bursa,Gaziantep maçlarında sonuca direk,Elazığ ve Sivas maçlarında sonuca dolaylı yoldan etki eden Fenerbahçe maçları izledik.Rekor sanırım bu.2010-2011'de şike var denilen sezondan bile daha iğrenç bir lig izliyoruz.Dolaylı yoldan etki edilenleri saymıyorum,direk etki edilenleri sayarsak toplam 10 puanı falan hakemle aldılar.Vallahi yuh billahi yuh.Ulan çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkar be,yazıktır günahtır.Çıksın da zaten.Bu ülkede şikenin üstünü örtüp,hâlâ eskisi gibi devam etmelerini sağlayan en üst kademedekilerden en alt kadamelere kadar kim varsa alayının çoluğundan çocuğundan çıksın,gün yüzü görmesin inşallah.Yeter artık.Ayrıca bu pisliğin sorumlularının yönettiği ülkenin milli takımını da tutmuyorum.

Ben baska mac mi izledim? Neyinden cekiniyosunuz bunlarin? Hakemle zor bela aldilar, gormediniz mi? Peki haftaya hangi hakem bu sikecileri elimizden alacak? Kan emicez, yok edicez, duman edicez bunlari.

Yok ezmeyiz de yeneriz.1-2 diyorum.Dedik kafa rahat olsa yeneriz.Geçen yıl rahattı da ne oldu 2-1 yenildik.3 puana ihtiyacımız var,beraberlik yetmez.Bakalım ne olacak?Bu sefer de yenemiyorsak 4-5 sene daha yenemeyiz zaten.

Sorunun cevabı içinde zaten. Hakemler!

Evet Bursaspor'a karsi zor bela kazandilar. Bursa ve Galatasaray'i bir tutuyorsan zaten konusacak biseyimiz yok seninle.

Ama sana bisey diyim mi? Taraftar ne zaman bir Fener macindan umutsuz olsa, sikecilere Kadikoy'de yenilmiyoruz. Tarih yine tekerrur edecektir, siz Fener'den cekinmeye devam edin. Galatasaray'da Fener'e koyup kupalari ellerinden almaya devam etsin.

Fener sike yapar biz = OK

Fener TFF yi degistirir biz = OK

Fener Men yer paralari dagitir transfer yapar biz = OK

Fener turklere para basar alir biz = OK

Fener yabanci siniri dusurulsun der biz = OK

fft99_mf1257570.Jpeg

Biz COOLUZ sorun yok kafamiza vurup ekmegimizi alsalar bile OK .

Aman başkana eğri konuşma sakın çok günah.Burda tepene çökerler.

kadıköy bekleri sabri balta kanat desen zaten yok fark yemeyelim yeter fazla malzeme vermeyelim şikecilere

arkadaşım ille maçı haketmek için mükemmelmi oynaman lazım dün biz mükemmelmi oynadık hakettikmi ? son derece vasat oynadık bulduğumuz 2 pozisyonuda attık kazandık fenerde böyle kazanıyor

Ben sana taktiksel anlamda nasil kazandiklarini soyleyeyim. Onde 3 tane ayibogan forvetleri var. Kanatlarda her aldiklari topu iceri kesen nasil olsa bizim ayiboganlar bir sekilde atar dusuncesiyle oyanayan kanatlari var. Ayrica alper gibi Mehmet topal gibi siradan ancak tempolu donen toplari alan oyunculari var. Cok iyi oynamana gerek yok dedigin gibi. Ama bu mac ozelinde sike yaptilarmi bilmem ama hakem yardimini gormemek korluktur. Canerin ilk yari en az 2 sari karti var. Alper mac boyunca saydim 4 tane sari kartlik hareketi var. Ilk golde cok net faul var. Son golde fener gol atsin diye hakemin uydurmasi bir faul var.

fenere koyup gececegiz.. yazin bunu bir yere...haftaya gorusecegiz

artik su stadlarda yalandan 'yeter yildirim demirören yeter' cümlesini birde pratige dönüstürsek diyorum.

Belki çok iyi değiller ama topa sahip oluyorlar ve baskı kuruyorlar. Hiçbir şey yapamasalar kanat akınlarıyla, en olmadı duran toptan bir türlü golü buluyorlar. Kadıköy'de bu baskıyı kaldırabilir miyiz bilmiyorum, belki Juve maçındaki gibi kalenin önüne otobüsü çekip şansımızın gülmesini bekleyebiliriz.

Ben sana taktiksel anlamda nasil kazandiklarini soyleyeyim. Onde 3 tane ayibogan forvetleri var. Kanatlarda her aldiklari topu iceri kesen nasil olsa bizim ayiboganlar bir sekilde atar dusuncesiyle oyanayan kanatlari var. Ayrica alper gibi Mehmet topal gibi siradan ancak tempolu donen toplari alan oyunculari var. Cok iyi oynamana gerek yok dedigin gibi. Ama bu mac ozelinde sike yaptilarmi bilmem ama hakem yardimini gormemek korluktur. Canerin ilk yari en az 2 sari karti var. Alper mac boyunca saydim 4 tane sari kartlik hareketi var. Ilk golde cok net faul var. Son golde fener gol atsin diye hakemin uydurmasi bir faul var.

bunlar her maçta oluyor ben alıştım zaten sana anormalmi geliyor sırf bu yüzden fener maçlarını izlemiyorum ne gerek yok monitöre kafa atmaya

Geri
Üst Alt