- 4 Ağustos 2009
- 91.766
- 73.697
- 5.358
Haftaya yenilince puan farki kac olacak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Artık büyük bir yürüyüş yapma zamanı gelmedi mi Galatasaraylı kardeşlerim ?
Artık büyük bir yürüyüş yapma zamanı gelmedi mi Galatasaraylı kardeşlerim ?
Ben baska mac mi izledim? Neyinden cekiniyosunuz bunlarin? Hakemle zor bela aldilar, gormediniz mi? Peki haftaya hangi hakem bu sikecileri elimizden alacak? Kan emicez, yok edicez, duman edicez bunlari.
Sorunun cevabı içinde zaten. Hakemler!
Fener sike yapar biz = OK
Fener TFF yi degistirir biz = OK
Fener Men yer paralari dagitir transfer yapar biz = OK
Fener turklere para basar alir biz = OK
Fener yabanci siniri dusurulsun der biz = OK
![]()
Biz COOLUZ sorun yok kafamiza vurup ekmegimizi alsalar bile OK .
arkadaşım ille maçı haketmek için mükemmelmi oynaman lazım dün biz mükemmelmi oynadık hakettikmi ? son derece vasat oynadık bulduğumuz 2 pozisyonuda attık kazandık fenerde böyle kazanıyor
Aman başkana eğri konuşma sakın çok günah.Burda tepene çökerler.
Aman başkana eğri konuşma sakın çok günah.Burda tepene çökerler.
Ben sana taktiksel anlamda nasil kazandiklarini soyleyeyim. Onde 3 tane ayibogan forvetleri var. Kanatlarda her aldiklari topu iceri kesen nasil olsa bizim ayiboganlar bir sekilde atar dusuncesiyle oyanayan kanatlari var. Ayrica alper gibi Mehmet topal gibi siradan ancak tempolu donen toplari alan oyunculari var. Cok iyi oynamana gerek yok dedigin gibi. Ama bu mac ozelinde sike yaptilarmi bilmem ama hakem yardimini gormemek korluktur. Canerin ilk yari en az 2 sari karti var. Alper mac boyunca saydim 4 tane sari kartlik hareketi var. Ilk golde cok net faul var. Son golde fener gol atsin diye hakemin uydurmasi bir faul var.