STSL 13/14 H:10 | Bursaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım

Haftaya bir sey olmaz :) fazla kendinizi kasmayin 2-1 yeniliriz nokta net . SAg ve sol bekimiz yok daha ne olsun

dostum hiç merak etme bunlar atamasa bile biz kendi kalemize bi tane atarız. Her hafta 1-2 tane saçma sapan savunma hatası yapıyoruz. Ve bir tane banko gol yiyoruz.

En korktuğum bu zaten konsantrasyon kaybımızın fazla olabilme ihtimali..Bunu aşamazsak sorun yaşarız zaten.

Turkiyede Futbol diye birsey yok herkez bunu bilsin !! Milli Takim ARDA/Selcuk Haric herkez yetenek fakiri .

Turk liginden yabancilari cikar , 5 dakika bile mac'a bakamazsin ..

maalesef öyle gibi. hafta icinde kupa maclarina bakdim coguna. süper lig takimlarin cogunda yabancilar yokdu yada 1-2 si vardi. rezalet ötesi maclardi resmen. haklisin maalesef

Haftaya kadroda kanatlarda Burak ve Umut'u gorene kadar benim icin fener galibiyeti ihtimal dahilinde bile degil. Umut ve Burak olursa kadroda, o zaman siz haklisiniz ve ben ozur dilerim.

Bak daha acik yazayim madem;

Bursa'ya karsi hakemin yardimiyla fener kazanabilir. Ama adi uzerinde essek kadar Bursa yaziyor. Haftaya hakemi de alsalar arkalarina onlara ekmek yok. Idrak edebildin mi?

E iyi de ben fenere yeniliriz diye birşey mi dedim? Çoğunluğun korkusu hakemlerin bizi katletme düşüncesi, onu söylemeye çalışıyorum, anlamamakta ne diye ısrar ediyorsun? Yoksa yemişim fenerini. Adamlar hakemlerle ekstradan 9 puan aldılar, bizim maçımızda da saçma sapan bir faul, bir penaltıyla gayet de güzel katledebilir bizi hakem. Yoksa ne korkacam fenerden, 3 gol atmışlar 3'ü de duran top.

Haftaya fenere hndikapli oynayin maci da izlemeyin.

en doğru yorum abi,öyle yapıcam bi kuponda.bunların bu bal hakem serüveni ligin sonuna kadar sürecek.muhtemelen bizim maçta webo yine faullü gol atar.bizimkiler bir hata yapar,öyle gol olur.

2-0,3-0 biter o maç.

E iyi de ben fenere yeniliriz diye birşey mi dedim? Çoğunluğun korkusu hakemlerin bizi katletme düşüncesi, onu söylemeye çalışıyorum, anlamamakta ne diye ısrar ediyorsun? Yoksa yemişim fenerini. Adamlar hakemlerle ekstradan 9 puan aldılar, bizim maçımızda da saçma sapan bir faul, bir penaltıyla gayet de güzel katledebilir bizi hakem. Yoksa ne korkacam fenerden, 3 gol atmışlar 3'ü de duran top.

:)

Arkadaş hala daha koyarız bilmem ne.Olmuyor işte kaç senedir adamlar yeniyor.Şansımız tutmuyor adamlara.Berabere kalırsak mutlu olacağım yeterki fark açılmasın.

en doğru yorum abi,öyle yapıcam bi kuponda.bunların bu bal hakem serüveni ligin sonuna kadar sürecek.muhtemelen bizim maçta webo yine faullü gol atar.bizimkiler bir hata yapar,öyle gol olur.

2-0,3-0 biter o maç.

En guzeli sevgili kardesim. Maci izleyip de kendinizi sinir etmeyin.

6+0+4 saçmalığı olmasına rağmen koskoca yaz 1 tane kaliteli yerli almayanlara saygılar sevgiler

fenerin kadro kalitesi olarak bizden tek artisi yok bence, su macta mehmet topuzun yerine beni koysan fazla siritmam herhalde ayagina top degmemis biri olarak

yabanci kalitesine girmiyorum bile. herifler belediye golcüsü webo ile ligde lider. bu kadronun avrupa'da nekadar vasat bir takim oldugu ortaya cikiyor, keske sunlar sl oynayabilseydi, uefa'da vasat takimlari gecince kendilerini birsey zannediyorlar cünki.

Muslera, Volkan'dan her türlü iyi.

Eboue, Gökhan Gönül'ü her iddiasina girerim top diye oynar.

Egemen-Alves bizim stoperlerden iyi.

Sol bekimiz olsa Caner'i kiyaslayabilirdik.

Kuyt bizim kanatsizlikta oynayabilirdi.

Topal-Meireles-Alper-Cristian-Emre hepsini toplasan Melo-Selcuk etmez. Sneijder'i bile katmadim daha.

Forvette Drogba ve Burak varken Webo-Emenike-Sow'un esamesi bile okunmaz.

Not: Yabanci siniri olmasa su boldlanan adamlardan kat kat iyilerini kadromuza katabilirdik. Yabanci kalitesi olarak her türlü biz eziyoruz bence. Türk olarak sadece Egemen ve Caner artilari var bize göre.

E zaten stoperde Chedjou-Semih'le bir türk ve yabanci oynuyor, sol bekte normalde Balta oynuyor. Böyle düsünürsek sadece 1 seviye yukarida türkler oluyor haliyle.

Ama sinir olmasa onlar bizden bir sürü adam isterdi.

Alper cezalı duruma düştüğünden tek hamleleri ve en büyük kozları duran toplar olacak..Zaten karşısındaki takımlara karşı top hakimiyetinde üstün oldukları bir maç yaşayamayacaklarından daha fazla efor sarfedecekler ve Bursa maçında da gördüğümüz gibi diri kalamayacaklarını düşünüyorum.Bursanın ikinci yarı top ayağında hiç yoktu neredeyse ve ofansif dörtlüleri nerdeyse hiç baskı yapmadan maçı bitirdiler.

3 duran top 3 gol. sifir posisyon oyun icinde galiba fenerin 2ci yarida. fenerin askerleri cok. cok kosuyorlar ama beyin sifira yakin. alperde de beyin yok ama en azindan kademe kat ediyor ileriye dogru dikine gitme özeliginden dolayi.

bir ara passi ve saire mumla ariyorsun bunlarda. kenardan gelip orta yaparak bulursa posisyon buluyorlar okadar. avrupda hic bir az cok güclü takima karsi bir sey yapamaz bunlar ki sezon öncesi arsenal ve psv maclari örnekdir.

bizimle oynadiklari super kupa macida örnekdir galiba. cristianin posisyonundan haric posiyonlari yokdu oyun icinden galiba o macda ki oda kenar ortasi ile olmusdu galiba yanlis hatirlamiyorsam.

kopenhag macindaki oyunu gibi oynarsak sileriz bunlari sahadan ama bizdeki sorun istikrar yok yada mac seciyoruz.

Arkadaş hala daha koyarız bilmem ne.Olmuyor işte kaç senedir adamlar yeniyor.Şansımız tutmuyor adamlara.Berabere kalırsak mutlu olacağım yeterki fark açılmasın.

Bak olay bu iste. Sen dahil kac kisi olumsuz bakiyor bu maca. Allah askina devam edin. Yorumcular da bu politikayi tutunur ve fener agir favori gosterilirse vay fener'in haline.

hayatımda bir kaç kare iddia oynamışılğım var ama haftaya banko oynayacam. Her türlü teselli buluruz.

Sen Caner'i de Galatasaray'da gormek istiyordun dimi? Hani bizi UEFA finalinden eden Caner'i. Devam et, acigini yakalarsam kus yuvan antu'ya geri roketlerim haberin olsun.

Bana da sıkıntı bastı. Tamam kinayeli eleştirilebilir ama her postta yok 9 puan yok 3 yeriz yok handikap yeter yahu...

biz kophenag maçının yarısı kadar oynarsak dağıtırız diyecem de o zaman devreye şans ve hakemler girer

yoksa bu şikecilerde bi iş yok bugünkü 3 gol de duran top

Geri
Üst Alt