Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
Haftaya bir sey olmaz
fazla kendinizi kasmayin 2-1 yeniliriz nokta net . SAg ve sol bekimiz yok daha ne olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yo gayet iyi anladin. Her sene ayni palavra. Kac yil oldu saymiyorum bile.
dostum hiç merak etme bunlar atamasa bile biz kendi kalemize bi tane atarız. Her hafta 1-2 tane saçma sapan savunma hatası yapıyoruz. Ve bir tane banko gol yiyoruz.
Haftaya fenere hndikapli oynayin maci da izlemeyin.
Turkiyede Futbol diye birsey yok herkez bunu bilsin !! Milli Takim ARDA/Selcuk Haric herkez yetenek fakiri .
Turk liginden yabancilari cikar , 5 dakika bile mac'a bakamazsin ..
Bak daha acik yazayim madem;
Bursa'ya karsi hakemin yardimiyla fener kazanabilir. Ama adi uzerinde essek kadar Bursa yaziyor. Haftaya hakemi de alsalar arkalarina onlara ekmek yok. Idrak edebildin mi?
E iyi de ben fenere yeniliriz diye birşey mi dedim? Çoğunluğun korkusu hakemlerin bizi katletme düşüncesi, onu söylemeye çalışıyorum, anlamamakta ne diye ısrar ediyorsun? Yoksa yemişim fenerini. Adamlar hakemlerle ekstradan 9 puan aldılar, bizim maçımızda da saçma sapan bir faul, bir penaltıyla gayet de güzel katledebilir bizi hakem. Yoksa ne korkacam fenerden, 3 gol atmışlar 3'ü de duran top.
en doğru yorum abi,öyle yapıcam bi kuponda.bunların bu bal hakem serüveni ligin sonuna kadar sürecek.muhtemelen bizim maçta webo yine faullü gol atar.bizimkiler bir hata yapar,öyle gol olur.
2-0,3-0 biter o maç.
6+0+4 saçmalığı olmasına rağmen koskoca yaz 1 tane kaliteli yerli almayanlara saygılar sevgiler
Alper cezalı duruma düştüğünden tek hamleleri ve en büyük kozları duran toplar olacak..Zaten karşısındaki takımlara karşı top hakimiyetinde üstün oldukları bir maç yaşayamayacaklarından daha fazla efor sarfedecekler ve Bursa maçında da gördüğümüz gibi diri kalamayacaklarını düşünüyorum.Bursanın ikinci yarı top ayağında hiç yoktu neredeyse ve ofansif dörtlüleri nerdeyse hiç baskı yapmadan maçı bitirdiler.
Arkadaş hala daha koyarız bilmem ne.Olmuyor işte kaç senedir adamlar yeniyor.Şansımız tutmuyor adamlara.Berabere kalırsak mutlu olacağım yeterki fark açılmasın.
Sen Caner'i de Galatasaray'da gormek istiyordun dimi? Hani bizi UEFA finalinden eden Caner'i. Devam et, acigini yakalarsam kus yuvan antu'ya geri roketlerim haberin olsun.
En guzeli sevgili kardesim. Maci izleyip de kendinizi sinir etmeyin.