STSL 13/14 H:13 | Fenerbahçe 3-3 Beşiktaş | Maç Sonucu

Bu fener kadar çağ dışı berbat futbol oynayan takım az bulunur.

Cüneyt Cakır'ın eyyamcılığı sayesinde 1 puan aldılar.

Klasik ersun takımı.

Yavaş yavaş çökme başlayacaktır.

Geçen seneden daha rahat bir şekilde şampiyon olacağımızı tahmin ediyorum.

Amin .

eray gibi kalecinin yuzunu macta 3 defa gorduk,10 kisi kalan sikeciler tolga olmasa 45-60 arasi maci 6-3 yapardi

Kalecinin yüzünü 3 defa gördüğümüz maçı rahat rahat kazandı adamlar. Kaleye şut dahi çekmedik diyorum yahu. İlla ki muhteşem değiller ama adamlar gayet istekli futbol oynuyor, 10 kişiyle kurdukları baskı da takdire şayan. İyi bir Galatasaray olsa puan farkına önemsemem dahi ancak durum hiç iç açıcı değil.

Kornerde Gökhan'in kafasindan seken topta Mustafa elleri acik cikti ve top koluna carpti. Net penaltiydi bence.

bence o pozisyon penaltıydı, ancak 2.yarıda cüneyt fener lehine baya eyyam yaptı. bjk 15 dakika faul alamadı nerdeyse buna rağmen hakem maçı iyi yönetti. özellikle kuytun faulünü çalması umarım bundan sonraki hakemeleere ders olur. fbnin böyle kaleciye faulle en az 5 golü var bu sezon.

kazanırsak cok sey degisir,direk yarısın icine kafadan giriyosun,2.yarı daha fener bize gelicek bjk gelicek,fener besiktasa gidecek trabzona gidecek,yeter ki tobcularımız varını yogunu koyup savassınlar,sampiyon olmamız imkansız diil

bakalım bizim saatli dany ve saatli eboue neler yapar yönetim iyi birilerini bulursa bunları rahat yeneriz

fenerde bi b.k yok kaç maçını son dk golüyle yendiler

bu bjk tam anadolu takım 30 dk oynuyor

emenike ellerinde patladı

Fener haftaya Rize ye gidiyor,Rize bunlara koyar,demedi demeyin...

yanliz bilic'i tebrik etmek lazim, bukadar yeteneksizle bu deplasmanda iyi top oynayip kaybetmediler.

ilk yarida hele mükemmel bir bjk vardi sahada. ersan, serdar, necip gibi kazmalar maci baltaladi bjk adina.

iyiler:

tolga: cok iyi mac cikardi, helal olsun ona onur'la birlikte en iyi türk kaleci kesinlikle.

sivok: fena degilde cevresi kötü, kac senedir bir partneri yok.

atiba: iyi mücadele etti sol bekte.

oguzhan: iyi top yapti ve son dakikalarda golü yapabilirdi.

veli: herzaman elestirilir ama kontenjan varsa böyle adamlar iyidir.

olcay: cok elestirilir ama yerli olarak iyi düzeyde.

almeida: bugün mükemmel bir mac cikardi, iki golü de süperdi.

mustafa: sonradan girip enerjisiyle fener savunmasini zorladi.

serdar: bize maci hediye eden adamdi, maden var orada. cok kötü..

ersan: bu adami futbolcu yapanlara yuh diyorum

töre: overrated bir adam. beyin yok.

fernandes: kücük maclarin büyük adami, bonservissiz gitse bile kimse üzülmemeli.

ramon: sonradan girdi ama kart görmeye cok meyilli, cirkeflikle götürüyor.

necip: mal adam, oyuna girdikten 15 dakika sonra attirdi kendini. herkes veli kirmizi görür derken sakatlanip cikti, yerine giren adam kart gördü.

Rüştü ayı volkan hakkında konuşurken Eray' ı niye konuya dahil ediyor ? Dikkat ettiyseniz konu kapandı gitti.. adi bunlar nefret ediyorum

Fernandes ve Töre hiç yoktu maçta, Bilic resmen maçı izledi. 2. yarı doğru hamle yapsaydı 3 puanı alırlardı.

İki takımın bizden farkı oyuncuların oynamaya hevesli olması, istek.

Onun dışında biz de bu kafayla oynasak ikisinden de iyi oynarız.

yanliz bilic'i tebrik etmek lazim, bukadar yeteneksizle bu deplasmanda iyi top oynayip kaybetmediler.

ilk yarida hele mükemmel bir bjk vardi sahada. ersan, serdar, necip gibi kazmalar maci baltaladi bjk adina.

iyiler:

tolga: cok iyi mac cikardi, helal olsun ona onur'la birlikte en iyi türk kaleci kesinlikle.

sivok: fena degilde cevresi kötü, kac senedir bir partneri yok.

atiba: iyi mücadele etti sol bekte.

oguzhan: iyi top yapti ve son dakikalarda golü yapabilirdi.

veli: herzaman elestirilir ama kontenjan varsa böyle adamlar iyidir.

olcay: cok elestirilir ama yerli olarak iyi düzeyde.

almeida: bugün mükemmel bir mac cikardi, iki golü de süperdi.

mustafa: sonradan girip enerjisiyle fener savunmasini zorladi.

serdar: bize maci hediye eden adamdi, maden var orada. cok kötü..

ersan: bu adami futbolcu yapanlara yuh diyorum

töre: overrated bir adam. beyin yok.

fernandes: kücük maclarin büyük adami, bonservissiz gitse bile kimse üzülmemeli.

ramon: sonradan girdi ama kart görmeye cok meyilli, cirkeflikle götürüyor.

necip: mal adam, oyuna girdikten 15 dakika sonra attirdi kendini. herkes veli kirmizi görür derken sakatlanip cikti, yerine giren adam kart gördü.

bilicin neyini tebrik ediyorsun bugun bilic yerine adam gibi bir hoca olsa bu mac 5-2 6-3 falan biterdi

yahu şu bjknin kadıköyde oynadığı futbolu 20 yıldır oynayamadık kadıköyde. adamlar mükemmel oynadılar helal olsun. bu maç ne biterse bitsin oturup sevinecek değilim. bugün fb kaybetse bile kalan tüm maçlarını yine kazanır 43 puanla bitirir ilk yarıyı. adamlar futbol oynuyor hemde hızlı oynuyor. türkiyede fbnin karşısında bjk gibi oynayacak başka bir takım yok. o yüzden fb yine kazanır kalan maçlarını. bjk bu sene 2.olmayı haketti ama onların kadro derinliği yok o yüzden almeida yada fernandes sakatlanırsa lige havlu atarlar.çok fanatik bir galatasaraylı olarak bu gerçekleri söylemek zorundayım. bundan sonra biz toparlanırız takır takır oynarız bilemem ama bu kadro yapısıyla buna ihtimal vermiyorum. bjk ve fbli futbolcular ne kadar koştular maç sonu görecez zaten ama bizim burakla drogbayla aydınla falan böyle hızlı ve tempolu oynadığımız maç yok. son olarak gökhan töre-olcay-alper bunları beğenmeyen, o kadar para etmez diyen futbol ulemalarına tokat gibi indi bu maç. keşke alsaydık üçünüde. yerli kaliten iyiyse her türlü iyi futbvol oynarsın. 4 büyükler içinde en çöp yerli kadro bizde malesef.

yorumun üzerinden iki saat gecmis ama besiktas özellikle ilk devre sadece topunu oynamaya calisti, milli takimin kadiköy'de oynayip kaybettigi rakiplerin oyununu oynadi diyebilirim. slaven bilic bu takima cok sey katmis, gecen sezondan daha kötü bir yerde bitirseler bile bilic bu kisitli malzemeye ragmen pozitif futbol oynatmaya calisiyor. bireysel yeteneklerle yenersin bu besiktas'i. deplasmanda, iceride fark etmiyor oyunlari, sürekli ayni.

yalnız fenerlilere insan eti mi yediriyorlar anlamadım ki hepsi hayvan gibi güçlü ve tempolu helal olsun adamlara o konuda

Geri
Üst Alt