STSL 13/14 H:17 | Fenerbahçe 5-1 Kayserispor | M.S | 29 Aralık

vOzwEUi.png

lick tv öle dedi

Başka yazdıkları yerleride var heral :D Ilık mıdır nedir :D

Bak ılık deyince hatırladım geçenler de bunların birine ben de ılık demiştim . ''Ilık olmam mı seni rahatsız etti , yoksa fbli olmam mı'' diye mesaj atmıştı . Kendi tercihin yahu ben ne karışırım senin cinsel hayatına dedim :D

FB başbakan yalakalığına başladı galiba :topsy_turvy:

yönettiği 50 fb maçınıda fb kazanmış sekmemiş yani

Adam 2007-2008 de Süper Lig hakemi olmuş. 6 yılda en az senede 10 maçını yönetmiş olmalı. Hadi araya kupa maçlarınıda kat. 7-8 lig maçı 1-2 de kupa falan.

Ha senede bir hakeme bir takımın 10 maçını yönettirirlermi orasıda ayrı.

Maçla ilgili hiç birşeyden haberim yok , biri özetlesin la bunlar nasıl 5 tane attı .

şikeci dediği için kafa yaptım. hiç huyum değildir eski mesajlarıma bakarsan görürsün. neyse özür dilerim. ihraç ediyorsanız buyurun :) iyi günler

Hani sizinkiler diyo ya antuda Gs'li adamın işi ne yok işte sizin kendi forumunuz yok mu bu nasıl ezikliktir tırı vırı falan . Peki sen neden buraya yazma gereği duyuyorsun bir de bu saatte ne iyi günleri :D ?

şikeci dediği için kafa yaptım. hiç huyum değildir eski mesajlarıma bakarsan görürsün. neyse özür dilerim. ihraç ediyorsanız buyurun :) iyi günler

Ay kıyamam ya, ama yazık. Acındırıyo kerata kendinide.

Hadi affettim seni ceza almayacaksın. Forumdaşlarımın bu geceki eğlencesini ellerinden alamam :D

Hani sizinkiler diyo ya antuda Gs'li adamın işi ne yok işte sizin kendi forumunuz yok mu bu nasıl ezikliktir tırı vırı falan . Peki sen neden buraya yazma gereği duyuyorsun bir de bu saatte ne iyi günleri :D ?

forumun mantığı budur. herkes yazabilmeli karşısındakini kızdırmadan tabi. ayrıca 12numaranın ne yazdıklarını seviyorum ne de icraatlarını tweter hesabından yaptıkları muhabbetide sevmiyorum. buyrun gelin antuya 12 numaraya benim için sıkıntı yok. ama bazı taraftarlıgı abartanlar var onlara bişey diyemiyorum yapıcak bişey yok. Her takımda aynı taraftar tipleri var

Geri
Üst Alt