STSL 13/14 H:19 | Eskişehirspor 2-1 Fenerbahçe | M.S | 1 Şubat

Antep maçını gelde mumla arama.

herkez yarınki maçı kazanarız gibi görüyor ama bursaspor son haftaların en formda takımı.

Ve çok az gol yiyorlar çok iyi takım savunmaları. Biz bu gol kısırlıgında nasıl gol atacağızda yeneceğiz merak ediyorum.

İnşallah bu fırsatıda elimizden kaçırmayız.

2.yarı için herkesin dediği FB puan kaybeder çıkıyor dahada çok kaybedecekler ama bizde yenemiyoruz ki.

Ben yarın 3-5-2 ileride dorgba ve burakla baslicaz yine güvenemiom hacılar.

Emeneike 3 hafta sakat...

Webe de büyük ithimalle 3-4 hafta yok... :)

Arada şöyle kendi sahasında da 1-2 maç berabere kalırlarsa

Konyaspor'un bile 1-0 öne gecip penaltisinin verilmedigi, 1 topunu direkten döndügünü düsünürsek düzgün top oynayan her takimin puan alma sansi var bence. Sivas'a da puan kaybederlerse ozaman psikolojileri biraz bozuk olacak ister istemez.

Şikeyi yanlış yapmış salaklar

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Konyaspor'un bile 1-0 öne gecip penaltisinin verilmedigi, 1 topunu direkten döndügünü düsünürsek düzgün top oynayan her takimin puan alma sansi var bence. Sivas'a da puan kaybederlerse ozaman psikolojileri biraz bozuk olacak ister istemez.

sivas'a karsi da puan kaybederlerse, ersun kadroyu bozar, degisik fantaziler icerisine girer

iste asil ozaman gercek düsüs baslar :)

fenevin skorer oyunculari (webo, emenike) 3-4 hafta olmayacaksa, ofansif anlamda cok zorlanirlar

Yaklaşık 1 saat önce 1-1 ken maçla irtibatımı kestim biraz önce baktım skora. Bundan sonra fener maçı başladığı andan bitene kadar skora bakmayacağım. Hadi bakalım yarın yenelim de iyice strese girsin i ler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şimdi sıra Sivas'tan önce UEFA'da.Bu Fener denen şikeci takımın bu ligde işi yok.

Haftaya Sivas Deplasmana gidiyorlar...Sivas'dan sonra evine Kasimpasala oyunyorlar. :nargile:

Geri
Üst Alt