STSL 13/14 H:2 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 24 Ağustos

hep aynı hikaye..o yüzden boşverin.biz kendimize bakalım.

Neco'nun son dakikalarda boş kaleye kaçırdığı pozisyon nedir arkadaş çıldırmamak elde değil

Dedik abicim fener alır diye her sene aynı senaryo. Eskişehir kalesi bu köpeklerin.

Zor şampiyon oluruz biz bu sene.Midem bulanıyor artık.Şu rezalet topu oynayan takımı rakip çıkarıyorlar karşımıza her sene.Adamlar paflarla çıksa bile kesin şampiyonluğa oynar,kafa kafaya girdirirler bizle lig sonuna.Eskişehir gibi satılmış camialar olduğu sürece böyle maç alırlar her zaman.Haftaya seyredin bize oynayacakları oyunu.Biranda gol yollarında becerikli oluverecek bu satılmışların hepsi.Necati sende eğer haftaya bize gol atarsan,şu rezalet maçtan sonra bir daha Galatasaraylıyım deme.

Maçın özeti: Bu şikecilerden bir bok olmaz.

Necati Galatasaraya hiçbir zaman yakıştırmadığım bir oyuncu idi.

Bunu bu maç için demiyorum daha öncede demiştim bu forumda. Allah bizi iyi ki necatiden kurtarmış ve inşallah bir daha görmeyiz kendisini bu takımda.

Eskişehir şike sözleşmesinin bittiğinin farkında değil.Bana maç şike sezonunu hatırlattı.

Bırakın kazansın ersun kalsın

Tapatalk ile gönderildi

erkan zengini beğenenler geçen seneki maçı ve bu maçı oturup tekrar izlesinler ,

bizden uzak Allaha yakın olsun .

İyi oldu iyi 10.haftaya kadar yanal görevde kalmalı,defolarını ört pas eder biraz bu 3 puan.

Bu kadar moktan maç olabilir. Şu fener-es es maçları neden hep böyle kardeşim. Necati de her sene fenere karşı mallaşmak zorunda mı?

Bu tür galibiyetlere üzülecek bir şey yok, fb şike kulübü ve zavallı taraftarcıkları bu gidişle sürünmeye devam eder. Şampiyon belli Allah'ın izniyle, ve hakkıyla.

Geri
Üst Alt