STSL 13/14 H:2 | Fenerbahçe 1-0 Eskişehirspor | Maç Sonucu | 24 Ağustos

eyvallah da şu an ki duruma göre bence lige göre çok çok iyi

bir bizim maça bakalım bide diğerlerine bence bariz fark var

oyuna etki edecek bir çok oyuncumuz var

bence daha iyi olmamasının nedeni yabancı sınırı çünkü yerli iyi kanat oyuncusu yok

ha bu bahane mi gerçek mi o ayrı

ama hele ki bugün kü maçtan sonra şampiyon olacağımıza kesin gözüyle bakıyorum

Var da bu iğrenç ligde rakibin güle oynayan aptal bir oyunla kazasın geçen hafta biz son 5dk ter dökelim bitsin artık diye bunu görmek bu kadar mı zor ? Bunu söyleyenin rengini mi sorgulamak lazım ?

bir kanatta engin bir kanatta hizli teknik bir oyuncu sol bektede hizli biri olsa takimin durumu degişir. bizim kanatlar hizli olsa 10 numara top oynar. ama tek forvet oynayacaz. çift forvet degil. bursa maçinda tek forvetten yanayim ama gene çift fotvet oynayacaz.

Bu sistemde en iyi oyun yapısı bu Barış.

Ben küfür etmem. Küfür düşünemeyen adamın tepkisidir. O seviyede çok şükür gelmedim.

Böyle konuşursan benim gibi birinden (megalomanlık yapmıyorum) iyi tepki alırsın. Yaşın ne olursa olsun buraya yansıyan davranışın. Ergen = davranıiın = forum ortamı. Burada 15 yaşında mod olmuş ( ben o sıralar 27 idim) arkadaşlar var ancak çok çok mantıklı yorum - cevap yazarlar.

Bir daha ben dahik ne kimsenin rengini sorgulat ne de sorgulttır. Sana yapılırsa bu tepkim senin yanında da olur bilesin.

yazdıklarında çok yanlışlar vardı ben üstelemedim mesela öğrenme yolları olmaz dedin ki master yaptım bu konuda bu biraz insanı aşağılamak için alay etme anlamına gelir burdan bel altı vurabilirdim

ayrıca lavraydın ağaçtaydın bilmem ne bunlar küfür sınıfına girer hadi onları da es geçtim ama insan fikirlerini yada sinirini daha akılcı belirtebilir kanımca..

neyse bu gecede böyle olsun

Galatasaraya bişey olmasın

yazdıklarında çok yanlışlar vardı ben üstelemedim mesela öğrenme yolları olmaz dedin ki master yaptım bu konuda bu biraz insanı aşağılamak için alay etme anlamına gelir burdan bel altı vurabilirdim

ayrıca lavraydın ağaçtaydın bilmem ne bunlar küfür sınıfına girer hadi onları da es geçtim ama insan fikirlerini yada sinirini daha akılcı belirtebilir kanımca..

neyse bu gecede böyle olsun

Galatasaraya bişey olmasın

Tetikleyici sensin. Senin bir başkasının haddine değil benim özel Galatasaray sevgim. Bunu dersen tepki görürsün göreceksindir de.

Bende doktora yapıyorum bu konuda olmasa da bu konumdayım. Ancak, burada kimseye ne kuş derim ne de renk sorgularım. Ancak ergen derim. Yaşın 50 olsun fark etmez.

Var da bu iğrenç ligde rakibin güle oynayan aptal bir oyunla kazasın geçen hafta biz son 5dk ter dökelim bitsin artık diye bunu görmek bu kadar mı zor ? Bunu söyleyenin rengini mi sorgulamak lazım ?

e o kadar da olsun misal geçen hafta sivas oynadı kayseri yendi bu kayserinin şampiyonluğa oyanayacağı bizi zorlayacağı anlamına gelmez ki

açıkçası ben bugünkü galibiyetlerine sevindim yani adam her maç selçukla falan çıkar

Bu sistemde en iyi oyun yapısı bu Barış.

dogru ama herzaman böyle oynamamaliyiz abi. antep maçinda 2-0 öndeyken tek forvete geçsek orta sahaya adam alsak zorlanmazdik bile. birde selçuk sakatlanip yerine kanat orijinli erman girince iyice bozulduk. orta saha düştü. 2-1 olunca engin girdi ama iş şten geçti.

dogru ama herzaman böyle oynamamaliyiz abi. antep maçinda 2-0 öndeyken tek forvete geçsek orta sahaya adam alsak zorlanmazdik bile. birde selçuk sakatlanip yerine kanat orijinli erman girince iyice bozulduk. orta saha düştü. 2-1 olunca engin girdi ama iş şten geçti.

Yarın olmayacağı meçhul işte. Bu oyuncu yapısıyla ligde en iyi sistem 4-1-2-3 ya da 4-3-1-2 yani çift forvet.

Uzatığım yok Gökhan. Yaşını yaz gibi emri-vaki cümleler kurmanı da ben sana yakıştıramadım. Ben seni babacan bilirdim. Bunadır tepkim. Sanki ben silmişim gibi. Yıllardır yazar yaşım. Kayıdı da var.

Benim bu forumda bir kisi haric kimse ile sorunum olmadi simdiye kadar,hatta forumda ne dostum nede düsmanim var !!

Ikinizinden bir birinizi ergen olarak sucladiginizi okuduktan sonra yaslarinizi belirtmediginizi gördüm ,bu da bana komik geldi ,zaten ben bunu sirf ikiniz icin yazmadim.

Misal ben iki üc haftadir bu forumda siyaset bölümleri kapatilsin diye yaziyordum ve nihayet kapandi ,aynisi belki yas meselesindede olur gibisinden yazdim.Senin sahsin ile hic bir sorunum olmadi olamazda .

e o kadar da olsun misal geçen hafta sivas oynadı kayseri yendi bu kayserinin şampiyonluğa oyanayacağı bizi zorlayacağı anlamına gelmez ki

açıkçası ben bugünkü galibiyetlerine sevindim yani adam her maç selçukla falan çıkar

Zaten ilk mesajımı okuran fikrimi anlarsın.

Benim bu forumda bir kisi haric kimse ile sorunum olmadi simdiye kadar,hatta forumda ne dostum nede düsmanim var !!

Ikinizinden bir birinizi ergen olarak sucladiginizi okuduktan sonra yaslarinizi belirtmediginizi gördüm ,bu da bana komik geldi ,zaten ben bunu sirf ikiniz icin yazmadim.

Misal ben iki üc haftadir bu forumda siyaset bölümleri kapatilsin diye yaziyordum ve nihayet kapandi ,aynisi belki yas meselesindede olur gibisinden yazdim.

Benim için ergen = yaş değil yazdıkları fikirleridir. Ancak ne yaş9ımı gizlerim ne de gizledim. Forum yapısı değişti bakmadım bile bu ayarlara. Neyse art niyetli değilsin o önemli.

bilmiyorum abi ben hep orta sahayi eline alan takim olsun istiyorum. belki bu futbolcu toplulugunda dedigin dogru olabilir ama bir boşluk hissediyorum ozaman:D

Bu futbolcularla mümkün değil bu. Kısmen yapıyoruz ama maçın içinde yer yer kaybediyoruz işte. Bu lig içinde çift forvet kazanır açık ve net :)

Zaten ilk mesajımı okuran fikrimi anlarsın.

nerden bulacam şimdi :)

benim tepkimi çeken konu bence mevcut oyuncu profiline göre en iyi sistemle oynuyoruz ve bence oyun anlayışımız bu ligin çok üstünde misal geçen hafta sağ bek(eboue) ortalıyor sol bek(balta) gol pozisyonuna giriyor hemde iki defa bu tesadüf değildir çalışılmış ve daha bir çok farklı oyun taktiği deniyoruz buna rağmen bizim şikecilerle zorlu mücadeleye gireceğimizi söylenmesi bana tuhaf geliyor

rakiplerde hiç birşey yok biz halı sahada bile daha iyi taktiklerle oynuyoruz

Geri
Üst Alt