STSL 13/14 H:21 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | M.S | 16 Şubat

adalet sonlara doğru yerini bulacak inşallah kazasız 3/4 maç gideriz zaten gerisi de ondan sonra gelir.... şikeciler adamları sakatlamaya çalıştı maalesef kırmızı verilmedi özellikle alves'e gökhan'a teğet geçti hakemde fb öne geçene kadar destek verdi...

deplasmanlarda fb çok puan kaybeder evinde hakemide arkana alıp diklenebilirsin ama deplasmanda o kadar kolay olmayacak...

Şota işin gücün kontra başka da bir şeyden anlamıyorsun

Twitter dan saydırdım rahatladım sizde myle yapın.sövmedim tabiii

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin gibi izlemediğim kesin. Adamlar her pozisyonda baskı altına alıyor hakemi... Sade bu maç değil, her maç... Ama madem sorumlu sensin, aynen devam edin...

Yazmayacağım dedim de fenerin taraftarı berbattı bu maç. Bizim taraftara gelince git bir arenaya izle nasılmışız.

kim olduğunu bilmiyorum. ceza sahasına sol çaprazdan biri girmişti. bence net penaltı. bunu demekte bir çekince görmüyorum. diğer kararlar ise tamamen fenerin lehineydi.

Yoo tabikide fikrini beyan edebilirsin ama o pozisyona penaltı verecek hakem zor bulunur

Ortada havada olan topa ıska geçen iki oyuncunun pozisyonu

10 hakemden dokuzu çalmaz

gökhan ın son adam olarak değerlendirilmemesi ve bajarın 3m ye falan kurulması herhalde. zaten öncesinde de öyle olduğunu emre nin atılması gerekirken atmamasından anlattığımı ifade ediyorum. geneli diyelim o halde 1 kelimeye takıldıysanız

Twitterdan küfür edilmedi. TV ekranlarına yansıyan bir görüntü. Neyse uzatmaya gerek yok. Ben aldım cevabımı... Anlıyacağımı da anladım.

Bundan sonra paylaşım falan yapmayız. Hatta şöyle yapalım. Üyeliğimi siliverin bi zahmet. Şimdiden teşekkürler. Sonuçta sizide mutlu edecek bir teklif .

abi sende her olayda üyeliğimi silin diyorsun

hemen silme, seviyoruz seni

Yoo tabikide fikrini beyan edebilirsin ama o pozisyona penaltı verecek hakem zor bulunur

Ortada havada olan topa ıska geçen iki oyuncunun pozisyonu

10 hakemden dokuzu çalmaz

bir iş ile uğraşıyordum. ben öyle gördüm ama tekrar izleyeceğim kardeşim.

Haftaya hakemler iğnelik yapmazsa fb puan kaybeder. Elazığ deplasmanı zor. Adamların alacağı 1 puan bile lig'de kalmaları yolunda çok büyük önem taşıyor. Son haftalarda da formdalar.

Elazig gibi köy takimi yenemez bunlari. Bir türlü gol atiyor.

Yalniz bunlar sampiyon olursa cok yazik olur. Adamlar futbol oynamiyor. Böyle berbat futbol ile 1. adamlar.

Twitterdan küfür edilmedi. TV ekranlarına yansıyan bir görüntü. Neyse uzatmaya gerek yok. Ben aldım cevabımı... Anlıyacağımı da anladım.

Bundan sonra paylaşım falan yapmayız. Hatta şöyle yapalım. Üyeliğimi siliverin bi zahmet. Şimdiden teşekkürler. Sonuçta sizide mutlu edecek bir teklif .

Abi olay nedir

Geri
Üst Alt