- 3 Temmuz 2012
- 140.608
- 88.697
- 5.478
nası 10 puan oluyo anlamadım
Şuan fark 7 arenada bizi yenecekler göya 10 diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nası 10 puan oluyo anlamadım
Senin gibi izlemediğim kesin. Adamlar her pozisyonda baskı altına alıyor hakemi... Sade bu maç değil, her maç... Ama madem sorumlu sensin, aynen devam edin...

kim olduğunu bilmiyorum. ceza sahasına sol çaprazdan biri girmişti. bence net penaltı. bunu demekte bir çekince görmüyorum. diğer kararlar ise tamamen fenerin lehineydi.
Sonra mı?
Twitterdan küfür edilmedi. TV ekranlarına yansıyan bir görüntü. Neyse uzatmaya gerek yok. Ben aldım cevabımı... Anlıyacağımı da anladım.
Bundan sonra paylaşım falan yapmayız. Hatta şöyle yapalım. Üyeliğimi siliverin bi zahmet. Şimdiden teşekkürler. Sonuçta sizide mutlu edecek bir teklif .
elazig bu hafta napti?
haftaya elaziga gidecekler.
elazig bu hafta napti?
haftaya elaziga gidecekler.
Yoo tabikide fikrini beyan edebilirsin ama o pozisyona penaltı verecek hakem zor bulunur
Ortada havada olan topa ıska geçen iki oyuncunun pozisyonu
10 hakemden dokuzu çalmaz
gökhan ın son adam olarak değerlendirilmemesi ve bajarın 3m ye falan kurulması herhalde. zaten öncesinde de öyle olduğunu emre nin atılması gerekirken atmamasından anlattığımı ifade ediyorum. geneli diyelim o halde 1 kelimeye takıldıysanız
Şu bi gerçek;
Maçı oyuncular değil, taraftar aldı... Salaklar malaklar ama nerde nasıl bağıracağını nasıl tezahürat yapılacağını iyi biliyorlar... uA da "lay lay lay saldır Galatasaray"a devam etsin...
Twitterdan küfür edilmedi. TV ekranlarına yansıyan bir görüntü. Neyse uzatmaya gerek yok. Ben aldım cevabımı... Anlıyacağımı da anladım.
Bundan sonra paylaşım falan yapmayız. Hatta şöyle yapalım. Üyeliğimi siliverin bi zahmet. Şimdiden teşekkürler. Sonuçta sizide mutlu edecek bir teklif .