STSL 13/14 H:22 | S.B Elazığspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

14-0 seref yoksunlari alir.

Serdar kesimal (4) , alper potok (3), emenike (3), caner (2) ve kuyt(2) atar golleri.

hakem hertürlü pisligi yapacak fbnin maci almasi icin

tek güvendigim ilahi adalet

allahim sen büyüksün...

inanilmaz onemli mac gercekten, son dakika goluyle kazanir insallah elazig.

fark 3'e iner ve haftaya alacagimiz bir rize galibiyetiyle ruzgari tamamen tersine cevirebiliriz,

lakin fener bu maci kazanir ve haftaya biz de Rize'ye puan kaybedersek bu sefer hersey biter.

son dakikalara 2-1 geride girer fb. sonra nöbetçi golcü genç semih atar golünü son snde 1 puanı kurtarırlar. pardon semih yoktu o zaman 2-1 yenilirler :D

Gakkom etme gönlünü dar,alamaz yerini ne sevgili ne de yar..yenecegiz Allahin izniyle

Hadi be Okan Buruk göster kendini.

Geçen sene hem Kadıköy'de hem de cezaları nedeniyle İzmir'de oynanan maçta berabere kalmışlardı fb ile. 2004 yılından sonra ilk kez konuk edecekler fb'yi Elazığ'da. Soğuk hava, bozuk zemin, formda bir Elazığ, stresli ve bol eksikli bir fb kadrosu. Puan kaybetmelerini bekliyorum. En azından Sivas maçındaki kayıplarından daha fazla beklenti içerisindeyim ama kazanabilirler de tabi ki..

Elazığ fanatikliği yapmayın, yok elazım yenecek yok memleketim yenecek. Yenemiycek! Fener alır bu maçı. Ümitlenmeyin, bu hafta BJK yi yendigimize şükür edelim ve haftayı 6 puanla kapatmaya razı gelelim

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

bizi satan okan buruk mu bize güzellik yapacak..bırakın Allah aşkına.bunlara yakında bişey kabaracak zaten.bırakın son maçlarını oynasınlar.

Bi cacık olmaz. Maçtan sonra yine maçtan çok hakemi konuşacağız. Hakemse evinde sıcak nescafesini içerken "nasıl da verdim fenere maçı" diye keyif yapacak.

Deniz Yilmaz'in golü var!

yilmaz-1300190955.jpg

Geri
Üst Alt