STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

Kerimde gökhanda hocaya önerildi ikisinede gerek yok dedi. Uzatmaya gerek yok sanırım ne dersin?

Senin kişiliğine düşüncene söylenen bir şey yok arkadaşım, burada fikir alış-verişi yaparak konuşuyoruz.. Üstüne alıpta uzatmaya gerek yok ne dersin demene hiç gerek yok !!

Muslera

Eboue Semih Serdar T Carlinhos

Melo Selcuk

Bruma Sneijder Arda

Drogba/Burak

Şu kadroyu kurmak cok mu zordu sayın Ünal Aysal kimse para yok demesin dünyaları kazandık son 2 sene...

Olsun bizde Romanya'yı yendik bize ne bursa - bjk maçından :confused:

Fatih Terim'in hataları vardır ama 3 yıldır sürenen takıma 2 yıl üst üste şampiyonluk ve şl'de çeyrek final oynattı.

2 yıl üst-üste şampiyonluğu ne zaman gördünüz?

Fatih hocaya Aydın açıklamaları için çok kızgınım. Gezerken bize sormayacakmış. O stad bi boş kalsın bakalım neler oluyo. Hey Allahım ya herkes bi cins

Senin kişiliğine düşüncene söylenen bir şey yok arkadaşım, burada fikir alış-verişi yaparak konuşuyoruz.. Üstüne alıpta uzatmaya gerek yok ne dersin demene hiç gerek yok !!

Bana hocayı savunuyorsun 6+0+4 diyorsun Emre Aydın filan diyorsun da bu kadronun planlamasını ben mi yaptım? Kim yaptı? Hoca yaptı. Şimdi kimse oturup ağlamayacak kadroda türk yok diye. Adam Frei için kulübü ile anlaşıyor sen yok diyorsun. Geçen sene Töre'yi söylüyor yok diyorsun.

nasıl olsa bi anda çok şey değişir.ama günü geldiğinde burdaki mesajları çarşaf çarşaf göstermezsem en adi şerefsizim.

bizim hoca çok inat bazı konularda mesela bazı maçlarda melo tribünde olmalı ceyhun onun yerini rahatlıkla doldurur yada eboue nin yerine sabri eboue bu sene hayal kırıklığı benim için şimdiye kadar sonuca etki edecek yabancılarımızı kullanmalıyız yabancı hakkımızı defansif orta saha ile sağbeke kullanmak yanlış

Muslera

Eboue Semih Serdar T Carlinhos

Melo Selcuk

Bruma Sneijder Arda

Drogba/Burak

Şu kadroyu kurmak cok mu zordu sayın Ünal Aysal kimse para yok demesin dünyaları kazandık son 2 sene...

Serdar gelmek istemedi geçen sene Ocakta bile istendi hayır dedi. Carlinhos'u nasıl alacaksın Riera'yı gönderemeden. Arda'ya 20 milyon verenin akıl sağlığından şüphe duyarım.

Hocanın artık 4-2-3-1 sistemine geçmesi gerekiyor.Resmen kaos futbolu oynuyoruz.Kimin ne yaptığı belli değil,2011-2012 sezonunu hatırlayalım herkesin bir rolü vardı.O sezon herkes,sahada kimin ne yapacağını tahmin edebiliyordu.Şimdi ise ne oynamak istediğimizi kimse anlamıyor.Futbol sistem oyunudur.Bu kadar açık.

Yüzde yüz doğru. Drogba bu şekilde oynamaya devam edecekse Burak-Umut ile 4-4-2, sadece Burak ile 4-2-3-1 bile çok daha iyi bizim için.

Hakan Balta-Riera

değişikliği de yapılmalı bence.Amrabat şu hali ile olmaz.

Muslera-Semih-Selçuk-Melo-Sneijder-Bruma-Burak

direk oynayan adamlar olmalı.Eboue aklını başına devşirene kadar biraz dinlensin bence.İlk lig maçına (ki BJK oluyor)

Muslera-Sabri-Chedjou-Semih-Riera-Melo-Selçuk-Sneijder-Bruma-Engin-Burak

11'i ile çıkmalıyız. Mesajı vereceğin adam Drogba bile olsa almalı o mesajı.

Geri
Üst Alt