STSL 13/14 H:4 | Bursaspor 0-3 Beşiktaş | M.S | 15 Eylül

şaka maka haftaya bjkye yenilirsek lige havlu atarız vay anasını

D-smartmı starmı bi karar verin :D

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Real'de kargalarda bizi yener... Fatih Terim gitsin Estonya ve Hollanda maclarını düşünsün...

Burada bazı arkadaşlar Bursaya sallıyorda ne istiyorsunuz her takım yatsın mı bize ne yani anlamadım? Adamlarda ki malzeme bu kadar onları iyi gösteren biziz.

bize karşı aslan kesilen batalla pinto menemencilere karşı kuzu şu belluschi denen kamilde birtek bize karşı oynar fenev ve bjk maçlarında sakat hay tüküreyim ben böyle düzenin içine sanki bizimkilere yukarıdan emir gelmiş gibi şampiyon olmayacaksınız ligin tadı tuzu kaçtı demişler gibi bir son 3 ay geçirdik son dakika aydınıda çaktılar bize birde ermanı gönderiyorlar neymiş efendim forma şansı olmadığı için kendisi gitmek istemiş forma şansı olmadığı takımdada emre çolak 11 çıkıyor ironiye bak

Abartmayın arkadaş..İşte buna zinirleniyorum ben de. Terim ile Gerets'İ kıyaslamak, yok gitsin şundan bişeyler öğrensin demek...Ona kalırsa Geretts döneminde Tromso faciası yaşamıştık.

Eleştirelim, ben de eleştireyim ama bu tip örneklerle değil. Gerets ile Terim'i karşılaştırmak komik olur.

ama terim giderse ki gidecek gelen büyük ihtimal ile gerets olur o da hücumcu futbolu seviyor artık defansif olarak kadroda sade melo olur ilerde :D

Luce gelecekse gitsin terim aksi takdirde terimi göndermekte saçmalık olur (BENCE)

şaka maka haftaya bjkye yenilirsek lige havlu atarız vay anasını

4-3-1-2 ile yeniceksek yenmeyelim.

Kanatlı sistem ile gerçekten iyi futbol oynayıp berabere kalıcaksak varım ben.

Şu anki sistemle es kaza bunları yeneriz hoca da buna takılır ardından yine puanlar saçarız.

UEFA kupasinda gercekten ciddi takimlar yok fazla, 1-2 takim ve CL'den gelecekleri saymazsak bir kenetlenme ile bir kez daha tarih yazabiliriz. Tottenham disinda kafadan hepsini yeneriz o kupadakileri.

Uefa'yı alırsak lig giderse gitsin umrumda değil de,yoksa lig çok daha önemli Uefa'da oynanıp da kaybedilecek bir finalden.

ne aslan kesilmesi biz iyi oynamiyoruz kendi sahamizda sampiyonlugu götürdük son iki sene.

deplasmanlarda hic. halbuki bugün bjk gösterdi oynandigi zaman rahat aliniyor orda mac ama bizim

oyuncular kosmuyorki pasa dayali futbol, kontra atak oynamasini becersek bursada 1 0 öne gectikten sonra

ilk yari, ikinci yari rahat farki acabilirdik ama gel görki bu takim slow motion oynuyor önce sag sonra sola dönecek

sonra hamit geriye atacaki bidaha atak yapacagiz.

Geri
Üst Alt