Metin Arslan
Kırmızı Üye
- 18 Mayıs 2010
- 2.227
- 0
- 1.146
yine boş, ergen yorumlar, üyeler var !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fotonu kaldır canım bence
Biz hiçbir zaman Bjk kadar efektif olmadık bu konuda ama evet 2 yıl önce duran topların çok ekmeğini yedik. Ama 2 yıl öncesinde bile hep ön direğe kesiliyordu bu toplar. Acaba florya'nın girişinde "Burada kornerler ön direğe kesilir" diye bir talimatname falan mı asılı anlamıyorum, bize gelen istisnasız şekilde ön direğe orta kesiyor, artık tesadüf olduğuna inanmakta zorlanıyorum.
Fatih Terim gitti mi ki böyle konusuyorsun? Gerets ne yapsin bana? Fatih Terim ne yapti sana?
Biraz sabretseniz, bekleseniz, ona göre yorum yapsaniz? 3 beraberlikten sonra bu kadar acimasizca saldirmak bize yakismiyor.
Fatih Terim´i elestirsek de, ki bende elestiriyorum, en azindan saygiyi hakediyor. 3 mac sonra "Gitsin, X gelsin" demek saygi degil.
Adamlar en az attığı kadar da kaçırdı, en az 7-8 olurdu bu maç.
Her şey doğaçlama çünkü bizde,o onu etkiliyor o onu etkiliyor.Hiç taktik falan çalıştığımızı düşünmüyorum şahsen.
iyi bence böyle ,totem o
Taktiğimiz Selçuk'un ellerini kaşlarını götürmesinden ibaret veya gözüyle oraya buraya hareketleri.
2-0dan 3-0 dan sonra istediği kadar kaçırsın. Bizim Burak karşı karşıya Umut boş kaleye kaçırdı adamlar kornerden gol atıyor lükse bak
Ben Gerets gelsin diye bir laf etmedim. Terim gitsin diye de bir laf etmedim. Gerets i yerin dibine sokmaya çalışan birine cevap verdim sadece...
Bu arada nakörün kim olduğunu öğrendinsen mutlu bana.![]()
Bjk nin duran toplari iyi savunursak yeneriz.
Drogba'nın salça olmasından sonra o da yok artık.![]()
Ya adamlar 0-0 iken de kaçırdı, 1-0 iken de kaçırdı, yani sadece 3-0'dan sonra değil. Kornerden gol zaten hep atıyor bjk, onlar için kornerler yarım gol gibi birşey artık.