- 22 Kasım 2008
- 14.449
- 882
- 1.908
Hamit'i kadroya yazanlar istedikleri için mi yazıyorlar tahmin mi merak ediyorum cidden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emreyle selcugun bu ortasahayı kaldıracagını sanmam ikiside agresif değil melo emre orda 10 numara olur aslında keşke hep öyle oynasak.
Burak için bir şey diyemem fakat Selçuk'un performansında önemli gelişmeler bekliyorum ben.
Ne anlatıyon la. Herifler 1 Milyon bile vermediler.Yekta'yi deli gibi Trabzona satmadik geçen sezon... 3,3m euro filan bile vermek istediler
balıkesir ve trabzon maçlarını alaydık 6-7 puan farkla liderdik şu ölü halimizle prandelli.bu yaşattıklarına karşılık 2.yarı bütün takımlara koymazsak yazıklar olsun.
anlı şanlı bir şampiyonluk istiyorum ben.hakettiğimiz bu.2013de kutlama bile yapamadık.acısını çıkarmamız gerekmiyo mu ?gerekirse selçuk,burak dövülsün,bu takıma daha fazla zarar vermelerine engel olunsun.
Ne anlatıyon la. Herifler 1 Milyon bile vermediler.
I am the one who knocks!
prandelliye dedim zaten.sen ne diyon broTerbiyeli ol, Hayır sizdeki bu basit zihniyeti anlayamıyorum. Küfür edeceksen herifin kendisine et.
Vallah geçen sezon ben de satılmasına karşıydım yalan söylemem. Ama bence iyi katkı verdi bir kaç maçta geçen sezon. Arenadaki Chelsea maçı mesela aklıma gelen.Hocam aslında kiralık opsiyonuyla satın almak istediler. Yektayla ücrette anlaşamadılar.
beyler yeri değil ama şu cihazı aldım pro fön makinesi diye işimi görür mü acaba alakası olanlar cevaplayabilir mi ?? Valy V-HS-10I Tourmalin ve İyonizerli Profesyonel Kuaför Fön
Telles x 3 esittir tarik4 Yabanci nedir ya, Hamit ptt1lig bile oynamaz, tarik tellesin tirnagi bile olamaz
beyler yeri değil ama şu cihazı aldım pro fön makinesi diye işimi görür mü acaba alakası olanlar cevaplayabilir mi ?? Valy V-HS-10I Tourmalin ve İyonizerli Profesyonel Kuaför Fön