STSL 14/15 H:12 | Galatasaray 2-1 Akhisar Belediyespor | MS | 6 Aralık

Hamit'i kadroya yazanlar istedikleri için mi yazıyorlar tahmin mi merak ediyorum cidden

1494.jpg

burak yılmaz, burak yılmazla
ileride , burak yılmazla
sağ tarafta , burak yılmaz
o takımdan bi b*k olmaz

balıkesir ve trabzon maçlarını alaydık 6-7 puan farkla liderdik şu ölü halimizle prandelli.bu yaşattıklarına karşılık 2.yarı bütün takımlara koymazsak yazıklar olsun.

anlı şanlı bir şampiyonluk istiyorum ben.hakettiğimiz bu.2013de kutlama bile yapamadık.acısını çıkarmamız gerekmiyo mu ?gerekirse selçuk,burak dövülsün,bu takıma daha fazla zarar vermelerine engel olunsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burak için bir şey diyemem fakat Selçuk'un performansında önemli gelişmeler bekliyorum ben.

balıkesir ve trabzon maçlarını alaydık 6-7 puan farkla liderdik şu ölü halimizle prandelli.bu yaşattıklarına karşılık 2.yarı bütün takımlara koymazsak yazıklar olsun.

anlı şanlı bir şampiyonluk istiyorum ben.hakettiğimiz bu.2013de kutlama bile yapamadık.acısını çıkarmamız gerekmiyo mu ?gerekirse selçuk,burak dövülsün,bu takıma daha fazla zarar vermelerine engel olunsun.

Terbiyeli ol, Hayır sizdeki bu basit zihniyeti anlayamıyorum. Küfür edeceksen herifin kendisine et.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam aslında kiralık opsiyonuyla satın almak istediler. Yektayla ücrette anlaşamadılar.
Vallah geçen sezon ben de satılmasına karşıydım yalan söylemem. Ama bence iyi katkı verdi bir kaç maçta geçen sezon. Arenadaki Chelsea maçı mesela aklıma gelen.

Ama keşke satsaymışız.

I am the one who knocks!

Hamza Hoca ile sezon sonuna kadar ne olursa olsun devam edilir zaten o problem degilde, su yukari da gecen kadrolar dogruysa Prandelli bosuna gitmis. En azindan paramiz cebimiz de kalirdi.

Elestirmek istemiyorum da, hala Hamit, Yekta'dan filan bir seyler bekliyorsan hoca bu koltuk sana 1 gomlek buyuk. Sahsen Tarik varken Sabri'nin neden oynadigini da anlamiyorum. Sabri bildigimiz Sabri iste. Geldigi gibi eski Sabri oldu. Eksikligi de pek hissedilmiyordu zaten.

Insallah tum soylenenlerin aksine, Umut'lu, Bruma'li Sneijder'li Colak'li bir kadro izleriz yarin.

GALATASARAY Hamit, Selcuk, Yekta ile dogru duzgun futbol oynayamaz! Bir takima 3 tane el freni fazla. Birde Burak var ileride... Oynamadigi ilk macta takimin 4 gol atmasi, ve bol pozisyon bulmasi da ayri bir istatistik bence.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt