STSL 14/15 H:16 | Beşiktaş 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Ocak

Devre arası adam gibi bir stoper ve adam gibi bir forvet alıp karıköyde fenere çakmak farz oldu..

Yarın ben izleyemem heyecandan gene panik atagimiz tutar ilk defa bu serefsizlerin maçı varken heycan yapıyorum ya tamm ya devam

Muslera

Sabri - Semih - Chedjou - Telles

E. Çolak - Melo - Selçuk - Sneijder

Burak

Umut​

Defanstta Semih oynarsa Hamza Hoca birakip gitsin. Chedjou Balta oynamali. Bunlar müthişmi oynuyor hayir ama Semih gibi yerlerde sürünmüyorlar en azindan. Gençler maçinda iyi saydirdim ona

Son düzenleme:
Muslera
Sabri..chedjou..xx1xx..hakan
Xx2xx..Selçuk..melo..sneijder
Burak..xx3xx

1= premier ligde kadroya giremeyen bir stoper (nastasic, kurt zouma, kaboul, koscielny, mamadou sakho,
2=forma girmiş kilo vermiş bir olcan veya artık baskılardan kurtulup topunu oynayacak bir bruma
3=sene sonu sözleşmesi bitecek olup fazla bonservis istenmeyecek siyahi hayvani bir santrafor (ADEBAYOR) veya papis cisse

Tabi tff nin yabancı sınırını artırması lazım. İkinci yarı bu şekilde oynarsak şampiyonluğun geleceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Olum ben korkuyom yemin ederim mağlup olduk mu düşünemiyorum üstümüzde Karabulutlar.

arenada 3-2 kazandığımız beşiktaş maçı öncesinde johan elmander çok formdaydı. bu maçtan önce sakatlanmış ve hafta içi antremanlara takımla çıkamamıştı. sürekli takip ediyordum. cuma günü ilk kez takımla çalışmış pazar günü sahaya çıkıp 2 golle maçı almıştı. biri direkten giren muazzam bir gol diğeri ise 90+ da gelen galibiyet golü. peki ben bunları neden mi anlattım ? 4 ocak 2015 beşiktaş-galatasaray maçıyla ne alakası mı var ?

Hamza hocadan sürpriz bekliyorum.

Gece gece kaybedicez gibi bir his doğdu ya la içime. Uyuyayim en iyisi. Umarım yarın güzel bir gün olur.

arenada 3-2 kazandığımız beşiktaş maçı öncesinde johan elmander çok formdaydı. bu maçtan önce sakatlanmış ve hafta içi antremanlara takımla çıkamamıştı. sürekli takip ediyordum. cuma günü ilk kez takımla çalışmış pazar günü sahaya çıkıp 2 golle maçı almıştı. biri direkten giren muazzam bir gol diğeri ise 90+ da gelen galibiyet golü. peki ben bunları neden mi anlattım ? 4 ocak 2015 beşiktaş-galatasaray maçıyla ne alakası mı var ?

images

1-0 kazanacağız gibi bir his var içimde, saha kötü gibi geliyor bana bu da pek futbola elverişli olmayabilir, tek golle kazanırız..

ilk 10 dakkikayı 1-0 alırsak 200€ kazanacam.....haydi aslanlarım

allahim ne olur sirf sivaci ertem ve sinanin bes karis yüzlerini görmek icin yenelim yarin
konusduklarini bi duysaniz beyaz tv de

SNEIIIIJDERRR!! diyeceğiz inşallah. Selçuk içeriye çevirdiği anda ben gol diye zaten bağırmaya başlayıp çıldırmıştım. Ne maçtı be.

Sinan Ertem ve tüm GS düşmanlarını çatlatalım yarın inş!

Suanda beyaz tv de stadi gosteriyor her ne kadar zeminin bir maca musait oldugunu soyleselerde goruntu onu gostermiyor eger kar veya yagmurda yagarsa daha da kotu olur

Geri
Üst Alt