Muhammed Mutlu
Tecrübeli Üye
- 10 Kasım 2013
- 5.183
- 0
- 633
Devre arası adam gibi bir stoper ve adam gibi bir forvet alıp karıköyde fenere çakmak farz oldu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arenada 3-2 kazandığımız beşiktaş maçı öncesinde johan elmander çok formdaydı. bu maçtan önce sakatlanmış ve hafta içi antremanlara takımla çıkamamıştı. sürekli takip ediyordum. cuma günü ilk kez takımla çalışmış pazar günü sahaya çıkıp 2 golle maçı almıştı. biri direkten giren muazzam bir gol diğeri ise 90+ da gelen galibiyet golü. peki ben bunları neden mi anlattım ? 4 ocak 2015 beşiktaş-galatasaray maçıyla ne alakası mı var ?
SNEIIIIJDERRR!! diyeceğiz inşallah. Selçuk içeriye çevirdiği anda ben gol diye zaten bağırmaya başlayıp çıldırmıştım. Ne maçtı be.arenada 3-2 kazandığımız beşiktaş maçı öncesinde johan elmander çok formdaydı. bu maçtan önce sakatlanmış ve hafta içi antremanlara takımla çıkamamıştı. sürekli takip ediyordum. cuma günü ilk kez takımla çalışmış pazar günü sahaya çıkıp 2 golle maçı almıştı. biri direkten giren muazzam bir gol diğeri ise 90+ da gelen galibiyet golü. peki ben bunları neden mi anlattım ? 4 ocak 2015 beşiktaş-galatasaray maçıyla ne alakası mı var ?