STSL 14/15 H:22 | Galatasaray 3-1 Kayseri Erciyesspor | M.S | 27 Şubat

OO Cuma maçı... Bi hafta cumartesi oynadık , iki hafta üst üste Pazartesi bu hafta Cuma müthiş fikstür.

Ceyhun haklı burdaki futbol profları koray koray diye ağlıyorlardı gördük oynattı işte hoca semihten 1 tık bile iyi değil

Ya Semih Ujfa gittiğinden beri kaç maç iyi oynadı ? Belki 7 belki 8 .

Hem milli takım hem burda faciaydı artık 24-25 yaşında 3 sene istikrarlı oynayıp üstüne hiçbişey koyamamış . Koray ise daha maç ritmini bile bulmadı 5. maçına çıkacak belki üst üste . İleri top dağıtıyo , ayağı var , sadece konsantrasyon eksiği var ve maç ritmi çok olmasdığı için ağır duruyor güçlü , Semih gibi yere düşmüyor ilk darbede , düşse bile kalkıyor. Semih savunmanın arkasına hiç adam kaçırmıyomuş gibi konuşuyosunuz bir de.

https://vine.co/v/OiOt3pZiYj7

İnandırıcı gelmediyse izleyebilirsin.

Niye bu kadar gözümüzde büyüttük biz bu maçı ?

Umarım takım da en az bizim kadar özeniyordur maça.

Umut un yerine Sinan Bolat oynasa daha etkili olur umuttan

yaz dostuum, at şiikesii diye şike olur muuu.
sok dostuum, küskü sevmeeeyene şikeci denir mii.
çak dostuum, altı üstü şikeeeci var kaleede.
sok dostuuum, şike yapıp hala şeref denir mii.

ver küsküyü bir daha,
s.k kuşları, sivası
tarla süren aziz ağa
bir gün öder hesabı.

Güzel güzel Fener hem Konya hem Mersin deplasmanina cikiyor bizim mac öncesi. Trabzonun ezdigi Manisa nasil gruptan cikmis lan.

Bizim yedekler gitsin Manisa macina, bi ise yarasinlar yatmaktan baska.
Mersin'liyim ve takım da problem var Rıza Hoca da gitti benim ikinci takım düşüşe geçer artık yoksa fenere koyup gitse iyi olurdu

Pandev'i geçtim onu süs diye tutuyor yaninda. Hiç oyuna aldiginida görmedim ligde dogru dürüst. Sinan'i yedegine alirsin. Sonuca göre denersin.Şansini degelerlendirirse devam eder iyi olmazsa Sinan niye hiç oynamiyor demez millet. Ligi geç kupada bile 11 oynamiyor. Es Es maçinda 11 oynamişti. O maçin 1. yarisinda baya iyiydi güçlüydü. Herif 21 yaşinda daha ne gelişsin haci. Öyle gençte degil. Bu zamanda oynadi gelişti. Oynamadi hadi geçmiş ola. Bari Okan Buruk istiyordu oraya verseydi. Ben yapilan saçma işteyim.

Yoksa Hamza Hoca dursun başimizda severimde aMa gerçegide söylemem lazim net güvenmiyorum ona. Ha şimdi Gelen yabanci hocalar ne yapti derseniz oda dogru. Bizde dogru dürüst forvet olsa hiç birşey demezdim. Neyse şu maçi öyle böyle alalim yeterli.

Kendi sahamızda Pandev Umut birlikte oynamalı bence diğer yabancılar Nando,Ched,Wes,Bruma veya Telles yedekte Cemal ve Bruma veya Telles skora göre değişirler hatta ben.olsam Koray, Hakan defansı yapar Ched i dmc oynatır denerdim şikecilerin maçı öncesi

Son düzenleme:
muslera sabri semih chedjou olcan hamit selçuk bruma sneijder telles umut

ali naci ye göre Hamit oynayacakmis Melo nun yerine

fantezi üretmeye gerek yok. Hamit oynayacak Melo'nun yerinde.
Böyle riskli zamanlarda hocadan sinanı oynatmasını beklemeyin.

Balta Hagi döneminde birkaç maç orta sahada oynamıştı ama çok mantıksız olur orada oynaması.Acaba Chedjou'yu ortaya çekip stoperi Semih-Balta mı yapacak?

Valla Chedjou'dan bahsetmediler. Balta'yi orta sahada oynatmak akil isi degil gercekten.
Bence Sivas performansindan sonra Hamit hakediyor sansi.

Yasin;
bu maç Yasinin maçı olacak, o yüzden Pandev oynayabilir aslında .. Yasin-Pandev iyi anlaşıyo.. Yasin-Sneijder de öyle..

Hamit;
Melo yerinede tabiki Hamit. Geçen maç çok beğendim. Melo kadar kaliteli çalım atamasada kanatlardaki boşlukları melodan iyi kapattı. Melo en iyi motivasyonunu yakalarsa belki dünyanın en iyisi ama her zaman o motivasyonda değil. Bursan melo yatıyo anlamı çıkmasın. Söylemek istediğim bence bu durumun kendide farkında değil. Ayrıca Hamitte şutta var ve en rahat şut çekebileceği mevki ön libero bana göre ;)

Bu arada rakip baya iyi.. özellikle hücumda boş oyunvuları yok.. (Necati, Vleminkcx, Drenthe, Jacques Zoua, Serdar Gürler) bu arkadaşların hepsi formdalar.. Bu arada çok pozisyonda verdikleri söylenemez.. Şifo iyi işler yapmış.. Yani erken gol şart yoksa kapalı defansı zor açarız bide kontra yeriz..

Geri
Üst Alt