- 20 Mayıs 2011
- 23.325
- 10.296
- 1.873
OO Cuma maçı... Bi hafta cumartesi oynadık , iki hafta üst üste Pazartesi bu hafta Cuma müthiş fikstür.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceyhun haklı burdaki futbol profları koray koray diye ağlıyorlardı gördük oynattı işte hoca semihten 1 tık bile iyi değil
Mersin'liyim ve takım da problem var Rıza Hoca da gitti benim ikinci takım düşüşe geçer artık yoksa fenere koyup gitse iyi olurduGüzel güzel Fener hem Konya hem Mersin deplasmanina cikiyor bizim mac öncesi. Trabzonun ezdigi Manisa nasil gruptan cikmis lan.
Bizim yedekler gitsin Manisa macina, bi ise yarasinlar yatmaktan baska.
Pandev'i geçtim onu süs diye tutuyor yaninda. Hiç oyuna aldiginida görmedim ligde dogru dürüst. Sinan'i yedegine alirsin. Sonuca göre denersin.Şansini degelerlendirirse devam eder iyi olmazsa Sinan niye hiç oynamiyor demez millet. Ligi geç kupada bile 11 oynamiyor. Es Es maçinda 11 oynamişti. O maçin 1. yarisinda baya iyiydi güçlüydü. Herif 21 yaşinda daha ne gelişsin haci. Öyle gençte degil. Bu zamanda oynadi gelişti. Oynamadi hadi geçmiş ola. Bari Okan Buruk istiyordu oraya verseydi. Ben yapilan saçma işteyim.
Yoksa Hamza Hoca dursun başimizda severimde aMa gerçegide söylemem lazim net güvenmiyorum ona. Ha şimdi Gelen yabanci hocalar ne yapti derseniz oda dogru. Bizde dogru dürüst forvet olsa hiç birşey demezdim. Neyse şu maçi öyle böyle alalim yeterli.
LigTv'ye göre Melo'nun yerine ya Balta yada Hamit oynayacakmis
Balta Hagi döneminde birkaç maç orta sahada oynamıştı ama çok mantıksız olur orada oynaması.Acaba Chedjou'yu ortaya çekip stoperi Semih-Balta mı yapacak?
Bir kerede şu stad dolsun. Kale arkaları dışında doğru düzgün taraftar bile gelmiyor stada.
Mersin'liyim ve takım da problem var Rıza Hoca da gitti benim ikinci takım düşüşe geçer artık yoksa fenere koyup gitse iyi olurdu
Bir takıma gitmedi istifa etti diye sabah haberi vardı sonra bakamadım başkana kızmışRıza hoca hangi takıma gitti