STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma, Pandev, Dzemaili gibi oyuncular da duruma göre girebilir. Pandev konusu cok ilginc bence.

1 senedir fizik fizik, yemiyorum yani ben artik. Her mac yaziyor 1-2 tane.

Olumsuz durumda ilk girecek oyuncu Pandev olmali diye düsünüyorum.

WESLEY ile adam adama oynayacaklardır....

mutlaka kendini geri atması lazım

Olcan sol bek başlayacak ise önünde telles olabilir ya da balta başlasın sol bekte

WESLEY ile adam adama oynayacaklardır....

mutlaka kendini geri atması lazım

Mehmet Topal iyi yapişiyor adama.Bence Fb'nin kadroya yazacak ilk adami.İlk maçta da gayet iyi marke etmişti Sneijder'i.Ne zaman Alves atildi Topal geriye Alves'in yerine geçti o zaman Wesley aldi sazi eline.Topal yine yapişacaktir Wesley'e.Hele ilk maçtan sonra mümkün mertebe şut attirmamaya çalişacaklardir.

Kazanırsak lig biter hatta beraberlikte bile biter. Biraz ciddiyet, kazanalım artık.

Kazanırsak lig biter hatta beraberlikte bile biter. Biraz ciddiyet, kazanalım artık.

Kazanirsak büyük ihtimalle o coskuyla götürürüz ama hicbirsey belli olmaz. 2 macta hersey degisir.

Beraberlikte hicbirsey bitmez, sadece Kadiköy´ü atlatmis oluruz. 1 maca bakar.

Kazanirsak büyük ihtimalle o coskuyla götürürüz ama hicbirsey belli olmaz. 2 macta hersey degisir.

Beraberlikte hicbirsey bitmez, sadece Kadiköy´ü atlatmis oluruz. 1 maca bakar.

Fikstürde öyle acayip sıkıntılı maç yok ya belki Trabzon deplasmanı. Buradan da yara almadan çıkarsak hepsinin direnci kırılır.

Kazanmamız lazım , Aslanlar :) İnanıyorum ben yeneceğimize

İlk Dakikalarda gol bulmak dileğimle...

Son yillar oldugu gibi berabere biter. Galibiyete daha yakin Fenerbahce olur. Ofansif anlamda daha iyi olsakta, defans sIkIntI.

gol yemeği genlerimizde var maalesef. biz herzaman bi gol yiyevegimizi bildigimizden dolayi, O motivation ile her maça çıkıyoruz. 2 gol attık attık atmadik en iyisiberaberlik olacak

Hamza hocayla daha ofansif oynamaya başladınız çünkü . sabri chedjou hakan olcan 4lüsündeki 3 adamın defansif yönleri çok iyi değil . ortada hamit ve selçuk oynadı diyelim .onlardada gerçek bir dmc yok. hücum 4 lüsü zaten defansif değil . bu sayede çok gol buluyorsunuz. şöylede bir şey var anadolu maçlarında bu tarz oynamanız sizin faydasına. bizim aykut gibi 3 defansif orta sahayı koyup maça başlarsanız çok sıkıntı çekerdiniz zaten

Fikstürde öyle acayip sıkıntılı maç yok ya belki Trabzon deplasmanı. Buradan da yara almadan çıkarsak hepsinin direnci kırılır.

Kimse de fenerin sahasında trabzona puan verip akhisara yenileceğini zannetmiyordu ama bazen beklenmedik sonuçlar alınabiliyor. Fikstür kolay deyip hemen hemen tüm maçlardan 3 puan alırız düşüncesiyle bakmamak lazım yani.

Hamza hocayla daha ofansif oynamaya başladınız çünkü . sabri chedjou hakan olcan 4lüsündeki 3 adamın defansif yönleri çok iyi değil . ortada hamit ve selçuk oynadı diyelim .onlardada gerçek bir dmc yok. hücum 4 lüsü zaten defansif değil . bu sayede çok gol buluyorsunuz. şöylede bir şey var anadolu maçlarında bu tarz oynamanız sizin faydasına. bizim aykut gibi 3 defansif orta sahayı koyup maça başlarsanız çok sıkıntı çekerdiniz zaten

Prandelli ile 4 dmc deneyip 4 gol Basakdan 2golde Balkesden yemisligimiz var. Biz mutlaka gol görüyoruz kalemizde. Nasil oynarsak oynayalim. Ondan 2gol atmak sart bizim adimiza.

Dzemaili'nin bugünki performansindan sonra Selcuk-Hamit-Dzemaili orta sahasini görürsek sasirmam. Ilerisi ise Yasin-Burak-Sneijder olabilir. Böylece Sneijder'i markajdan kurtarmak isteyebilir hoca.
Öyle bir kadro çıkarsa eziliriz.

Bütün maçları izlediysen verilmeyen penaltılarımız haksız verilenlerden daha fazla. Tamam ligin ilk haftalarında ite kaka oynuyorduk ama ilk yarının son birkaç haftası ve ikinci yarı başladığından beri çok iyi oynuyor takım. Sneijder ve Burak bizde olsaydı bu sene. Şuan açık ara öndeydik
Peki katilalim bari. O zaman sunu soyle, penaltilarla verilen puanlar mi cok çalınan mi?

N5

Bence Trabzon maci rahat gecer, ben ummadigimiz bir macta takilacagimizi düsünüyorum ne yazik ki.

Günler geçmek bilmiyor.Şimdiden maçın heyecanına kapıldım.İnşallah hafta sonu 15 senelik hasreti bitirip şampiyonluk yolunda çok önemli bir virajı atlatırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt