Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 28.058
- 11.817
- 1.993
öylemi üniversitede okuyorum şu an hayatım oralarda geçiyo memleketimin okulundayım ama bende ankarada büyüdüm yabancı geliyo bana.Yaylacikta buyudum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öylemi üniversitede okuyorum şu an hayatım oralarda geçiyo memleketimin okulundayım ama bende ankarada büyüdüm yabancı geliyo bana.Yaylacikta buyudum
Rüyamda 5-1 yenildiğimizi gördüm .Nou camp'ta Sneijder volkana füze yolluyor ardından 01 öne gçiyorduk.. Sonra Ribery fener formasıyla bize karşı hemde olimpiyat stadında coşuyor maçı 5-1 kaybediyorduk.
maç nou campta başladı olimpiyatta bitti .üstelik bizim 5-1 yendiğimiz kupa finalinin tersi oldu. Rüyaların tersi olurmuş. Ezeriz
Fener'den genelde en saçma sapan adamlar bize gol atar, o yüzden Diego malı oynarsa bize atabilir gibi geliyor.![]()
Yok birader o zaman öok sinirli oluyorum ben, mümkünse ilk yarıyı 0-2 önde bitirelim ikinci yarı başında da bir gol atıp keyfimize bakalım mazoşizme gerek yokdk. 75 e kadar 2-0 fener üstün gitsin snejider bir o köşe bir bu köşe uzaktan caksın 2-2 olsun 90+2 de selçuk frikikten çaksın3-2 biz yenelim
yeter bana
![]()
bende 2-0 veyahut 2-1 yeneriz diye düşünüyorummaçı alma ihtimalimiz yok ..
eğer yenersek lig kopar.
bu da federasyon , yayıncı kuruluş , siyasiler , futbol baronları , iddia patronları vs kimsenin işine gelmez. büyük ihtimal bir şekilde maçı fenere verecekler.
zaten aziz istedi diye taçtan gol veren cüneyt boşa atanmadı .
mesajımı maç sonunda yeniden güncellerim .
haksız çıkarsam forumca üstüme çullanabilirsiniz
(inşallah haksız çıkarım )