STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu şikerium reklamlarına gıcık oluyom

Fener'den genelde en saçma sapan adamlar bize gol atar, o yüzden Diego malı oynarsa bize atabilir gibi geliyor.:)

dk. 75 e kadar 2-0 fener üstün gitsin snejider bir o köşe bir bu köşe uzaktan caksın 2-2 olsun 90+2 de selçuk frikikten çaksın :D 3-2 biz yenelim :D yeter bana :D

Rüyamda 5-1 yenildiğimizi gördüm .Nou camp'ta Sneijder volkana füze yolluyor ardından 01 öne gçiyorduk.. Sonra Ribery fener formasıyla bize karşı hemde olimpiyat stadında coşuyor maçı 5-1 kaybediyorduk.

maç nou campta başladı olimpiyatta bitti .üstelik bizim 5-1 yendiğimiz kupa finalinin tersi oldu. Rüyaların tersi olurmuş. Ezeriz

Rüyamda 5-1 yenildiğimizi gördüm .Nou camp'ta Sneijder volkana füze yolluyor ardından 01 öne gçiyorduk.. Sonra Ribery fener formasıyla bize karşı hemde olimpiyat stadında coşuyor maçı 5-1 kaybediyorduk.

maç nou campta başladı olimpiyatta bitti .üstelik bizim 5-1 yendiğimiz kupa finalinin tersi oldu. Rüyaların tersi olurmuş. Ezeriz

üstünü iyi ört renkdaş

Dzemaili, Hamit, Sneijder üçlüsünü denese nasıl olur bu maç için diye düşünmedim değil. Üçünün de uzaktan etkili şutları var. Maçın başından itibaren uzaktan şut deneyerek ilgiyi bu oyuncuların üstüne çekebiliriz. Ardından da kenarlarda oluşacak boşluklar değerlendirilebilir.

Muslera
Sabri Koray Chedjou Olcan
Hamit Dzemaili Sneijder
Bruma Yılmaz Yasin

Şeklinde başlayıp maçın gidişatına göre Sneijder'i Burak'ın arkasına çekebilir hoca.

Çok kolay gol yiyoruz tamam bu sezon çokta atıyoruz ama bu seferki başka işte geriye düşmemeliyiz ilk golü bi atarsak ne emenike ne aziz ne stad kalır ortada ilerde basıp ciğerimiz patlayana kadar pres yapıp o ilk golü sokmalıyız bi şekille sonra elleri ayaklarına dolaşacak göreceksiniz ve bu lanet maçı 1-3 alıcaz iyi geceler:)

Geçen hafta rüyamda biz aldık onlar fenev ve 8jk puan kaybetti (geldi) bugün de 1-1de son Dk Bruma 1-2 oldu Bruma da Balotelli sevincini yaptı Almanya'ya karşı gibi :D inşallah gelicek

rüyamda 2-1 ondeydik sonra mackolik gol haberi geliyor bakiyorum 5-3 geriye düşmüsüz ama mac ertelenmis :D

♡♡♥♡♡

Hücum gücüne çok güvenen Hamzaoğlu, Umut-Burak tercihini bıraktı, Burak’ın ardında Wesley Sneijder’ı vurucu güç olarak düşündü.

- Savunmada tecrübeyi tercih edip Semih’e görev verecek olan Cim-Bom’un hocası, Bruma ve Emre ile rakibin direnişini kıracak.
sol bel olcan sağ bek sabri ...
Vur, kır, parçala! - Milliyet Haber

dk. 75 e kadar 2-0 fener üstün gitsin snejider bir o köşe bir bu köşe uzaktan caksın 2-2 olsun 90+2 de selçuk frikikten çaksın :D 3-2 biz yenelim :D yeter bana :D
Yok birader o zaman öok sinirli oluyorum ben, mümkünse ilk yarıyı 0-2 önde bitirelim ikinci yarı başında da bir gol atıp keyfimize bakalım mazoşizme gerek yok :)

Sonunda bende rüyamda gördüm bu maci.

90.dakikada 2-0 öne geciyorduk. Telles soldan ortaladi, Umut kafayla atti.
Cüneyt de amma uzatmalari oynatti, Kuyt farki 1'e indiriyordu. Kenarda baya itismeler vardi. 2-1 öndeydik, son saniyeler oynaniyordu, mac bitsin diye yerimde duramiyordum. Eboue, Chedjou fln yedek kulübesinden heyecanla takip ediyorlardi maci. Hakem bitis düdügünü calmadan rüyam bitti.

maçı alma ihtimalimiz yok ..
eğer yenersek lig kopar.
bu da federasyon , yayıncı kuruluş , siyasiler , futbol baronları , iddia patronları vs kimsenin işine gelmez. büyük ihtimal bir şekilde maçı fenere verecekler.
zaten aziz istedi diye taçtan gol veren cüneyt boşa atanmadı .
mesajımı maç sonunda yeniden güncellerim .
haksız çıkarsam forumca üstüme çullanabilirsiniz :)
(inşallah haksız çıkarım )

maçı alma ihtimalimiz yok ..
eğer yenersek lig kopar.
bu da federasyon , yayıncı kuruluş , siyasiler , futbol baronları , iddia patronları vs kimsenin işine gelmez. büyük ihtimal bir şekilde maçı fenere verecekler.
zaten aziz istedi diye taçtan gol veren cüneyt boşa atanmadı .
mesajımı maç sonunda yeniden güncellerim .
haksız çıkarsam forumca üstüme çullanabilirsiniz :)
(inşallah haksız çıkarım )
bende 2-0 veyahut 2-1 yeneriz diye düşünüyorum

çok abarttığımız için yenemiyoruz bir türlü

aksihar kök söktürdüyse bizim rahat yenmemiz lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt