STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maç gününde hasta oldum hayda atilla mayda tepkisiyle izah edebileceğim kadar saçma bir durum,sanırım maçı internetten izlemek zorunda kalacağım.Bunu şer olarak kabul edip hayırlı bir galibiyetle takaslayabilirim umarım.

BelineKuvvetWesley#
AyıAvı#

3gl6apzpdsl4.jpg

galatasaray-fenerbahce--158175.jpg

Kadro 90% Belli
Muslera
Sabri Chedjou AAA BBB
Hamit Selcuk
Bruma Sneijder CCC
Burak

AAA= Koray, Hakan, Semih
BBB= Telles, Olcan
CCC= Yasin, Olcan, Telles

umarim fener böyle bi ilk11 ile cikar

--Selcuk Meireles
------Diego
Kuyt Emenike Sow

:D

GSC Tayfa, yarın totemin dibine vurmaya ne dersiniz ??

bunun avantaj yoksa dezavantaj mi olacak bugün belli olacak :)

Sağda solda diyorlar GS'li oyuncuların dizleri titriyor filan diye. Umut, Semih, Muslera gibi adamlar dışındaki adamlar stres filan hak getire tipler. Giderler Dortmund'a karşı da aynı oynarlar Karabük'e karşı da. Bu saydığım insanlardan hangisi maçı kaybettik diye ağlar yerlere yatar ? Hiçbiri. Ama ellerinden geleni de yapıyorlar. Zaten önemli olan da bu. Bu sene az kırmızı kart görmemizin nedeni de bu heriflerin geniş olması. Pek öyle duygusal değiller. Bence Sneijder'da gamsız. Çıkar elinden geleni yapar ama yenilrsek de e öyle oldu diyen bir tip. Bu adamlar şöyle düşünüyorlardır daha çok maç var hallederiz fillan diye.:H

Son düzenleme:
Sağda solda diyorlar GS'li oyuncuların dizleri titriyor filan diye. Umut, Semih, Muslera gibi adamlar dışındaki adamlar stres filan hak getire tipler. Giderler Dortmund'a karşı da aynı oynarlar Karabük'e karşı da. Bu saydığım insanlardan hangisi maçı kaybettik diye ağlar yerlere yatar ? Hiçbiri. Ama ellerinden geleni de yapıyorlar. Zaten önemli olan da bu. Bu sene az kırmızı kart görmemizin nedeni de bu heriflerin geniş olması. Pek öyle duygusal değiller. Bence Sneijder'da gamsız. Çıkar elinden geleni yapar ama yenilrsek de e öyle oldu diyen bir tip. Bu adamlar şöyle düşünüyorlardır daha çok maç var hallederiz fillan diye.:H

Yensinler de isterlerse okadar gamsiz olsunlar ki dünya batsa stress yapmasinlar :D

Tahminleriniz nedir bu mac icin?

Galibiyet mi yoksa Beraberlik mi?

Bu arada asıl beni kaygılandıran maç Trabzon deplasmanı. Bu değil. Zaten adamlardan 3 puan almışız elbet tökezlerler bir yerde. BJK,Bursa bunlara süpriz yapar.

13 yıldır fransadayım elektrik hic kesilmedi daha yarın kesilir diye çok korkuyom la

Klasik totemi yine yapacağım. ;)
Totem yaptığım maçların sonuçları:
ANTEP 0-1 GS
KONYA 0-5 GS
BJK 0-2 GS
ESK 1-2 GS
SVS 2-3 GS

Totemini öğrenebilirmiyim ? Yarın özel bir Totem konusu açacağım. Farklıysa oraya da eklerim :)

Edit : PM'den attığın mesaj yalan değilse dünyanın en ilginç totemlerinden biri olabilir. Yarın da devam edersin umarım :)

Son düzenleme:
Bu sezon olacak gibi.Her sezon böyle geliyor fakat bu sezon biz de en az Fener kadar talihliyiz.

Bu maçı kazanmamızın imkanı yok. Sanıyor musunuz ki fener kaç haftadır kaçırdığı gibi gene kaçıracak, sanıyor musunuz ki biz kaç haftadır verdiğimiz pozisyonları vermeyeceğiz? Bunların ikisi birleşince malesef çok vahim bir tablo çıkıyor ortaya. Herkes Sneijder'e güveniyor ama tek başına ne yapabilecek hiç bilmiyorum. Kanatlarımız kötü; Bruma,Olcan,Yasin,Emre Çolak al birini vur ötekine. Hangi ikili oynasa "ulann bu ikili oynar mı,şunla şu oynamalıydık" denilecek. Ayrıca bizim kazanmamız Galatasaraylılardan başka hiç bir kişinin ve kuruluşun işine gelmeyecek.

O yüzden hasbelkader berabere kalırsak çok iyi sonuç. Beklentiniz yüksek olmasın.

şu şöyle oynasa,bruma keşke böyle oynasa...ben sıkıldım bu beklentilerden..nasıl olsa kimsenin bi pok yaptığı yok o sahada,bi poka yaradığı da yok.
bu maça dair umudum çok az ama inşallah güzel bi sonuç alırız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt