STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler sakin olun şampiyon biz olcaz yeterli destek verin onlar herzaman günlük galibiyetlere sevinir biz sampiyonluklara

Çook sevdiğiniz imparator 6 tane yiyince boyle konuşmuyordunuz ama şuan lideriz bitti. Hamit az köşe vursa burak azcık dokunsa hepiniz Hamzanın heykelini dikelim diycektiniz bir deplasmanda ne kadar pozisyona girilebilirse girdik işte çıkıp hamza mı atacak golü

hamza hoca bugun rezilden oteydi.

boyle bir futbol mantalitesi yok.

ya zaten 4 puan ondesin cik adam gibi topunu oyna. ne gerek var bu kadar korkakliga. barcelonaya karsimi oynuyorsun kardesim.

kimse pozisyona girdik atamadik sacmaligini soylemesin. adamlarda girdi onlarda atamadi. mac icinde olan seyler bunlar.

ama sen gider futbola ihanet edersen boyle ezilir ve yenilirsin. bu kafayla gittigimiz surece 16 yil degil 116 yil yenemeyiz bu adamlari.

gelelim hamza beyin yaptiklari sacmaliklara.

1. sag acikta sadece defans yapsin diye oynatilan umut. saka gibi. diyorsunki ben sag taraftan hic atak yapmayayim sadece defans yapayim.

2. peki diyelim boyle bir cahillik yapiyorsun o zaman mantik ne diyor. ayaginda top tutabilen ataga kalkabilen biri oynar sol kanatta degil mi. hayir. hamza beyin kafasinda degil. cunku sol acikta bruma yerine sol bek oynayan telles oynuyor. yani o kanatta defansif. saka gibi.

3. sacmaliklar devam ediyor arkadaslar. yanlis kadro kuruldugundan oyunun gidisatina gore ve hakanda sakatlaninca gerekli oyunculari alamiyoruz. dogru kadro cikarsak ikinci yari dzemaili, yasin veya olcan hatta sinan veya en uca skora gore umut degisikligi yapabilecekken yanlis kadro yuzunden dogru oyuncu degisiklikleri yapamiyoruz.

4. yine oyuna ayaginda top tutabilen bruma girmesi gerekirken yasin giriyor. ya al brumayi duruma gore umut sacmaligini cikarip yasinide alirsin.

5. son yapilan emre degisikligi hamza beyin sacmaladiginin son belirtisidir. emre ne yapicak bu macta son 5-6 dakikada. koy brumayi hatta sinani belki calim atarlar ceza sahasini karistirirlar. pozisyona girebilirler. emre ne yapabilir bu asamada.

6. belliki cikardigin kadro ve oynattigin manteliteyle oyuncularin kafasina yerlestirmissin biz bu maci alamayiz, en iyi beraberlik aliriz oyun anlayisini.

elinde sneijder gibi dunyanin en iyi 10 numaralarindan biri var ve sen belkide kazansan "sampi" olacagin macta sol tarafina bir sol bek sag tarafinada sadece defans yapsin diye umutu koyuyorsun. inanilir gibi degil.

boylece bir kez daha adamlar kaosun esigindeyken imdadina yetistik ve hem buyuk $ikecileri hemde kucuk $ikecileri kendi elimizle iyice yarisin icine soktuk.

aziz yildirima sorsak nasil bir kadro cikaralim bu 18 kisiden diye herhalde bu kadroyu verirdi.

bravo hamza hoca bravo.

Son düzenleme:
şikeci pislikler bu galibiyetle hava yakalarsa seriye bağlar.
takımın bu durumu hemen atlatması lazım .
böyle işi mikeyim .
adamlar kadınlar günü hediyenizi beğendiniz mi diye dalga geçiyor ...
git o sahasında kupa kaldırdığımın çocuklarına söyle sezon sonunda bi yıldız kayacak gökten onlara dikkat etsinler son gülen iyi güler

Ched niye ayağını kacirirsin hadi onu gectim kapattigin köşe be muslera offf offf

şikecilerde varmıydı çok çok iyi oynayan ?

ilk yarı pozisyon dahi bulamamışlardı

bu agır savunmayla bunlara kargalar bence gol atar
abi sen macı izledin mi, adamlar paldır küldür geldiler yüzde yüz kaç tane poziyonları var direk resmen ezildik hamza hoca da bizim gibi izledi

Bütün hafta bekledik, gecelerimiz uykusuz geçti.. Neyse mazeret üretmiyoruz, canları sağolsun. Asıl sıkı destek şimdi başlıyor. İnanıyorum ki herşeye rağmen şampiyon olacağız. Hamza Hoca hata yapmış olabilir, umarım bu son olur. O değilde biz 2-1 yendiğimizde Sneijder 2 tane bazuka attığında bu kadar goy goy yapmadık herifler delirdi resmen. Sen ne büyüksün GALATASARAY!

hocada neyi ariyorsunuz anliyamadim.. Burak ve yasin bulduklari pozisyonlari kacirmasaydilar farkli galib gelirdik... Deplasmanda baya pozisyon bulduk atamazsan eninde sonunda yiyorsun iste golu... Taktik yerinde tek elestiri verilecek mevki Umutun mevkisi idi fakat burda kabahat bulmuyorum.. sonucta buldugunu atacaksin ki en üst seviyede (Sampiyonlar Liginde) siradan bir takim olmiyasin.

Şimdi önümüze bakmamız gerek, moralleri yüksek tutmak ve puan kaybı yapmamak gerek. Fikstür avantajı bizim.

Her zamanki gibi beraberliğe çıktık kaybettik.Hamza hoca kazanan takımı bozmayacaktı.

Biz onları Arena'da 2-0(hakkaniyetli skoru yazdım), onlar da bizi burada 1-0 yendi. Olay bu kadar, uzatmayın. Önümüze bakalım.

her fener maçında kıl payı kaçan gollerden bıktım yıldım artık. ulan o top hep mi bu şikecileri sever. 2-2 lik maçta da kalenin içinde baros üst direğe vurmuştu.

Çook sevdiğiniz imparator 6 tane yiyince boyle konuşmuyordunuz ama şuan lideriz bitti. Hamit az köşe vursa burak azcık dokunsa hepiniz Hamzanın heykelini dikelim diycektiniz bir deplasmanda ne kadar pozisyona girilebilirse girdik işte çıkıp hamza mı atacak golü

Sana hiç katılmıyorum bizim pozisyonlar varsa onlarında pozisyonları vardı net 3 gol kaçırdık ama fener leş oğlu leş hiç bi halt yaptıkları yok sadece top şişiriyolar bizim futbolcular bireysel hata yaptılar top kaybettiler sebebi kanatlardan topu taşıyacak oyunu açıp pas alacak adam olmamasıydı . Göbekten saldırman için çok farklı oyuncu yapısına sahip olman lazım avrupada bile bu taktiği kullanan kimse yokken bir maçlık özel bir taktik neden geliştirirsin bruma bunların leş defasnı alt üst edebilirdi zaten stresliydiler maç başlarında pozisyonlar verdiler o stress dakikalarında bruma olsa o kanadı felc ederdi sürati ile adamlar baskı kuramazdılar biraz gerçekleri konuşalım görünen köy kılavuz istemez

Biz onları Arena'da 2-0(hakkaniyetli skoru yazdım), onlar da bizi burada 1-0 yendi. Olay bu kadar, uzatmayın. Önümüze bakalım.
Aynen, zaten son yıllarda böyle hep, Arena yapıldı yapılalı biz onlara kendi evimizde üstünlük sağladık bariz şekilde hemde oyun olarak, onlarda bizi yeniyorlar evlerinde, sanki son maçta şampiyonluk gitti anasını satim, millet yerin dibine girecek neredeyse.

eger umut'u gercekten defansa yardim etsin diye oynatmissa, hamza hoca falan degildir. bruma gibi defansa yardim eden kanat oyuncumuz yok

git o sahasında kupa kaldırdığımın çocuklarına söyle sezon sonunda bi yıldız kayacak gökten onlara dikkat etsinler son gülen iyi güler
16 yıl yenememişiz ben karıköy maçlarını hiç izlemiyorum artık . bugün de izlemedim .
ağızlarında makara olmuşuz çiğneyip çiğneyip duruyorlar. bu lanetin bitmesi gerekirdi. beraberlikte bile dağılırlardı moral buldular. yeniden canlandılar.
forumlara bakıyorum adamlar dalganın dibine vuruyorlar.
ah muslera nasıl yersin o köşeden ayıp !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt