Arda Yıldırım
Parçalı Üye
- 19 Ağustos 2010
- 3.589
- 1.488
- 1.563
Beyler sakin olun şampiyon biz olcaz yeterli destek verin onlar herzaman günlük galibiyetlere sevinir biz sampiyonluklara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
git o sahasında kupa kaldırdığımın çocuklarına söyle sezon sonunda bi yıldız kayacak gökten onlara dikkat etsinler son gülen iyi gülerşikeci pislikler bu galibiyetle hava yakalarsa seriye bağlar.
takımın bu durumu hemen atlatması lazım .
böyle işi mikeyim .
adamlar kadınlar günü hediyenizi beğendiniz mi diye dalga geçiyor ...
abi sen macı izledin mi, adamlar paldır küldür geldiler yüzde yüz kaç tane poziyonları var direk resmen ezildik hamza hoca da bizim gibi izledişikecilerde varmıydı çok çok iyi oynayan ?
ilk yarı pozisyon dahi bulamamışlardı
bu agır savunmayla bunlara kargalar bence gol atar
Çook sevdiğiniz imparator 6 tane yiyince boyle konuşmuyordunuz ama şuan lideriz bitti. Hamit az köşe vursa burak azcık dokunsa hepiniz Hamzanın heykelini dikelim diycektiniz bir deplasmanda ne kadar pozisyona girilebilirse girdik işte çıkıp hamza mı atacak golü
Su kusu banlayinabi sen macı izledin mi, adamlar paldır küldür geldiler yüzde yüz kaç tane poziyonları var direk resmen ezildik hamza hoca da bizim gibi izledi
Aynen, zaten son yıllarda böyle hep, Arena yapıldı yapılalı biz onlara kendi evimizde üstünlük sağladık bariz şekilde hemde oyun olarak, onlarda bizi yeniyorlar evlerinde, sanki son maçta şampiyonluk gitti anasını satim, millet yerin dibine girecek neredeyse.Biz onları Arena'da 2-0(hakkaniyetli skoru yazdım), onlar da bizi burada 1-0 yendi. Olay bu kadar, uzatmayın. Önümüze bakalım.
16 yıl yenememişiz ben karıköy maçlarını hiç izlemiyorum artık . bugün de izlemedim .git o sahasında kupa kaldırdığımın çocuklarına söyle sezon sonunda bi yıldız kayacak gökten onlara dikkat etsinler son gülen iyi güler