STSL 14/15 H:23 | Fenerbahçe 1-0 Galatasaray | MS | 8 Mart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Başkanı Yarsuvat: Gelenek Bozulmadı - Haberler.com

Galatasaray Başkanı Yarsuvat: Gelenek Bozulmadı

08 Mart 2015 Pazar 21:39
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, kaybettikleri 1-0'lık maçın ardından "Gelenek bozulmadı" deyince taraftarların tepkisini çekti.

galatasaray-baskani-yarsuvat-gelenek-bozulmadi-7051063_x_7863_o.jpg
bunu başarılı bulan HIYARLAR ne diyorsunuz bu yorumuna sizden cevap alalım?

Orta saha olarak Selçuk ve Hamit gibi iki yeteneksiz tospayla çıkmak nasıl bir kafanın ürünü? Umut denen ultra yeteneksizin sağ açıkta ne işi var? Lan zehir ettiniz maçı. Yenilcekseniz de adam gibi oynayıp saldırıp yenilseydiniz ruhsuz herifler!
Hamit kötüydü en azından pas atamadı ve hakanın sakatlanmasına sebep oldu ama selçuk iyidi kanat olmayınca daha fazlasını zaten bekleyemezsin onlardan

Hamza korkağı 60 larda brumayı umutun yerine alsaydı suan fenerin 16 yıldır yeniyoruz şaçmalıklarını yaşamıyorduk suan hayır beraberlikle yenilmenin arasında en ufak fark yok yenersen bitmişti lig allah belanı verain emi hamza seninnn

sneijder ruhunu ortaya koymadı bazı maçlar taktikten ötedir..
ne bir çalım ne bir efor şikecilerden Diego bile daha etkiliydi..
muslera gol yediği taraftan çok zayıf..
açın izleyin o tarafına vurulan her topu yiyor..
maçı değerlendirecek olursam:
hamza hocayı aşırı eleştirmek basite kaçmak biraz
çok akıllı iyi sakin olabilsek yenebilirdik ama kısmet değilmiş maalesef..
sabrinin bugünkü hatası hep yaptığı şey..bizim kadıköyde ve büyük maçlarda daha sağlam bilinçli beklerimiz olmalı

öncelikle hamza hocamın canı sağolsun ama umarım hatalarından ders çıkarmıştır umutla zaten 10 kişi değil 9 kişi başladık hem 1 kişi eksik başladık hemde kanatsız çıkarak sneijder'in körelmesine neden olup 9 kişi başladık ona rağmen becerikli olup akıllı oynasak 3 puan rahat gelecekken salak gibi defansı boşaltıp şikecileri potaya soktukne diyeyim sağlık olsun

bu azizin kölesi duygun dedenin istifa zamanı çoktan geldi taraftar artık kapıyı göstersin buna.

hamza hoca şampiyon olsa bile gönderilip yurt içinde ertugrul sağlam ile temasa geçilmeli. yazık oyunu okuyamıyor, 5 yaşındaki cocuk biliyor gol yiyeceğimizi

yapmayin arkadaslar allah askina. yabanci siniri kalkmis hala ertugrul saglam filan diyoruz. getir soyle almanyadan akademisyen bir hoca. tamamende yetki ver. yerli oyuncular yapmiyormu istediklerini cek yedege o zaman. artik yabanci kurali kalkti mecbur degiliz kaprisli artistleri cekmeye.

Golden önce ortasahada bir saat bekleyip rakip yerleşince Sneijder'e pas atan ve top kaybına sebebiyet veren onun bunun çocuğu kimdi?

bir fb maçı sonrası galatasaray tek kale oynamış 3-4 kez orta sahayı geçen fener 3 gol atmıştı
Hagi verdiği röportaj da her zaman vuruyorum gol oluyor isteğim yere gidiyor bu maçta hiç bir istediğimi yapamadım olmadı olmuyor demişti
o yüzden kim oynarsa pek fark etmiyor bu etkiyi kıran tek adam elmander dir

haftaya gencler macı var fenerin ve genclerin basında fb kongre üyesi mesut bakkal var 2 kere düşünün derim
Sana bişey diyim mi bunlar bu defans ile çok puanlar kaybederler. ben rahatım şampiyon oluruz gibime geliyor en azından biz olmasak bile beşiktaş olsun ama bu lanet şikeciler olmasın . Ki şuan üçüncüler daha lig bitmedi çok zor fikstürleri var aşağısı kaynayan kazan boku yemişler aslında haberleri yok o sebeple ben rahatım renktaş strese gerek yok

Golden önce ortasahada bir saat bekleyip rakip yerleşince Sneijder'e pas atan ve top kaybına sebebiyet veren onun bunun çocuğu kimdi?

Kim olabilir Sabri ozurlusu.

Sneijder pas hatasi yapti topu kaptilar orta sahaya geldiler oyunu terse actilar golu attilar. Bizim ozurlu Sabri hala ekranda gozukmuyodum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hamit kötüydü en azından pas atamadı ve hakanın sakatlanmasına sebep oldu ama selçuk iyidi kanat olmayınca daha fazlasını zaten bekleyemezsin onlardan
Cesur olmazsan kazanamazsın bu maçları. Saldırıp ısırman lazım. İkisi de kötüydü bence hele Selçuk futbolcu bile değil benim gözümde.

yapmayin arkadaslar allah askina. yabanci siniri kalkmis hala ertugrul saglam filan diyoruz. getir soyle almanyadan akademisyen bir hoca. tamamende yetki ver. yerli oyuncular yapmiyormu istediklerini cek yedege o zaman. artik yabanci kurali kalkti mecbur degiliz kaprisli artistleri cekmeye.

abi o da olabilir ama oyuna müdahale edemeyen hamza hocadan ümidi mi kestim inş yanılırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt