STSL 14/15 H:26 | Galatasaray 4-2 Kardemir Karabükspor | M.S | 5 Nisan

...

Son düzenleme:
Gvava6.png

Reis takıma güven düşmana korku salıyor, maçı olsada izlesek :016::016::016:.

Benim bu takıma yakıştırdığım, üzerinde parçalıyı görmekten çok memnun olduğum 3-4 isim var. Muslera-Semih-Sneijder. Kenarda da Hakan Balta. Nedense formayı en çok bunlara yakıştırıyorum.

Sneijder'in bizde olduğuna hala ama hala inanamıyorum gerçekten. Dünyanın mevkisinde en iyi 3-5 oyuncusundan biri bizde. Kalede de aynı şekilde. Bizim artık tekrar CL'de turlar görmemiz lazım. Görmezsek Sneijder ve Muslera'ya ayıp.

Passoilg almadan sadece bilet alarak maça gitmenin bir yolu yokmu ?

Passoilg almadan sadece bilet alarak maça gitmenin bir yolu yokmu ?

ne yazık ki yok... ama prensip olarak almaman hariç passolig banka/kredi kartı başvurusu yapıp yetişmesi için yıllık bilet alma hizmet ücreti olan 25 veya 30 tl'yi var olan herhangi banka veya kredi kartından kartından çektirebilir sonra eline gelmese de internetten bilet alabilir stadda da tek geçişlik verilen bir zımbırtı sayesinde pazar günü maça yetişebilirsin... ödeyeceğin tek şey bilet ücreti + yıllık hizmet aidatı 30 tl...

reklam gibi olmasın alan alır almayan almaz tabi... ben de yanlış olduğunu düşünerek sene başı boykot ettim almadım. ama şampiyonluk yarışı bu duruma gelince artık dayanamadım açıkçası...

ne yazık ki yok... ama prensip olarak almaman hariç passolig banka/kredi kartı başvurusu yapıp yetişmesi için yıllık bilet alma hizmet ücreti olan 25 veya 30 tl'yi var olan herhangi banka veya kredi kartından kartından çektirebilir sonra eline gelmese de internetten bilet alabilir stadda da tek geçişlik verilen bir zımbırtı sayesinde pazar günü maça yetişebilirsin... ödeyeceğin tek şey bilet ücreti + yıllık hizmet aidatı 30 tl...

reklam gibi olmasın alan alır almayan almaz tabi... ben de yanlış olduğunu düşünerek sene başı boykot ettim almadım. ama şampiyonluk yarışı bu duruma gelince artık dayanamadım açıkçası...

( bknz.: iyi gün taraftarı )

umut'a kaldıysak eyvah eyvah...
eğer yenersek kuşlar stresle maça çıkacaklar.
şayet puan kaybedersek ikisi de liderlik için hırslanarak maça çıkacaklardır.
inşallah puan kaybetmeyiz.

Sezon başı Galatasaray 20bin kombine sattı haberleri geziyordu ve gazeteler manşet atıyordu,şimdi heryerde 30 bin kombine falan deniyor hangisi doğru bunların :)

rize fenere,başakşehir de bjkye geçirse de puan farkı 4-5 olsa..:o

nerdesiiiz la:o stad dolar değ mi kurban olduklarım:o

umut'a kaldıysak eyvah eyvah...
eğer yenersek kuşlar stresle maça çıkacaklar.
şayet puan kaybedersek ikisi de liderlik için hırslanarak maça çıkacaklardır.
inşallah puan kaybetmeyiz.

Fb bugün oynuyor.

staddayım uzun bir aradan sonra sanırım full olacakmış şampiyonluğa kenetlendik artık !!!!!

kimsenin gsaraylılığını sorgulamayın la
bu gurbetçi tayf yine ne peşinde
bi etkinlik düzenleyin de az maça gidin

Madem Burak yok Umutla maçı sıkıştırmaya gerek yok.

--------------Muslera------------
Sabri----Chedjou--Balta----Telles
----------Hamit----Selçuk------
Olcan--------Sneijder--------Yasin
---------------Bruma-------------

Bir de böyle deneyelim Bruma belki dünyaya döner

Geri
Üst Alt