STSL 14/15 H:28 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | M.S | 26 Nisan

Sevgili Hamza Hoca artık şu saçma umut fantezinden vazgeç sende biliyorsun doğrunun ne oldugunu burası senin deneme tahtan değil

Takima acilen stoper almak gerekiyor, Nitekim Galatasaray'in gol kaynagi ne yazikki STOPERLER.

Gördünmü beceriksiz kafasız hamza.Dakka 60 dan sonra yasin ve bruma girince takımın cehresı nasıl değişti.Al umutunu olcanında dicemde nese.Bu macı alamsaydık Burakın 7 ceddine söverdim heralde tam kazmalıgı tuttu bu mac.Emre çolak süper begendim.Haftaya göbek emre colak ve hamıt olmalı.Selcuk yine rezalet.Chedjou ayaklı bomba her zamanki gibi.Telles bittik.

Mücadeleni edersin sonuna kadar onu anlarımda düşme tehliken yok rahat konumdasın maçın başından beri oyunu çirkinleştirip yerden kalkmassan ben onda art niyet ararım arkadaş

Cidden bruma yasin girdi takımın stili değişti. Umut denilen faydasızı görmek istemiyorum artık şu kadroda resmen bugün 13 kişiye karşı oynadık.Hakem hamza hoca ve gaziantepspor her hafta yeni küfürler ile günaha girmek istemiyorum :@ :(

:gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak::gsbayrak:

Şaka Gibi...

Sadece son 20 Dak böyle oynadık.

____Melo Selçuk
Bruma Emre Yasin
_______Burak

Niye baştan böyle baslamadik ?!

Salak birini şu takıma hoca yap 60 küsür dakika Umut'a sabredip şu Yasin'i yedek kulübesinde oturtmaz. Ben şimdi ne söyleyeyim bu Hamza denen kepazeye? :red: Ulan heyecandan gidiyorduk az daha!! Eliyle veriyordu maçı ve şampiyonluğu yine! Şaka gibi yemin ediyorum :red:

Artık gelecek maçlarda da Umut'u oynatma gafletine düşerse salak bile demeyeceğim. Çünkü ondan daha vahim bir duruma düşürür kendisini... Zaten yeterince düşmüş durumda... Bu takım bir şekilde şampiyonluk yolundaki rakiplerinin aptallığı ile şampiyonluğu kazansa dahi gelecek sene Hamza bu takımın başında olmamalı.

251 enayi birazdan ayrılır konudan.Salakların hevesi kursagında kaldı.Hadi şimdi sktrolun çıkın konudan.:D

Geri
Üst Alt