STSL 14/15 H:28 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | M.S | 26 Nisan

ben gol atacagimizi düsünmüyordum aslinda. balta'nin golü sansa geldi. yoksa sabaha kadar oynasa bunlar gol atamazlardi.

ne rezil bir macti yahu. hafizamdan silmek istiyorum bu igrenc ve tiksinc aniyi.

ben de umudum az diyeceğim yine . günlük bakmıyorum .
iyi top oynamadığımız gibi hamza salağı aptal aptal kadro seçimleri yapıyor ..
fenerin deplasmanda 5 salladığı takıma son dakikalarda zar zor bir gol atabildik ama olur da şampiyon olursak forum önünde konu açıp ağasın paşasın diyeceğim :D.

Yok canım :D Sen rahat ol her şey kötü gitsede oluruz.

ulan olcan ve umut rezilleri bi yana bu burak 1 sezon daha kalırsa bu takımda sinir hastası olacam. adam forvet yokluğundan kıymetli durumda şuan ama bu adam biraz daha kalırsa taraftarın yarısı verem olur.

Gol geldiğinde ağlıyordum nerdeyse, bu nasıl stresli bir maçtı arkadaş. Ömrümden ömür gitti

Gaziantep'li birkaç oyuncunun Aziz'den teşvik primiyle mamalandığı çok belliydi. Hayatlarının maçını oynadılar, dilleri dışarı çıkana kadar + yerde her biri 6-7 dakika yatarak yediler.

Bitti bu iş beyler, geri sayım başlasın. 4. yıldız geliyor. :cimbombom::gsbayrak::cimbombom::gsbayrak::cimbombom::gsbayrak::cimbombom:

250 tane misafir var içlerindeki kuşlara sesleniyorum BU TAKIM SEVE SEVE ŞAMPİYON BU SENE

Wesleysiz bu macida atlattik cok sukur.Haftaya melo ile burakta kondisyonu topladimi ins 3 puan

sürpriz gollerin adamı hakan baltaya teşekkür etmeli tüm takım özellikle beceriksiz hamza

g3.jpg

g1.jpg

g2.jpg

Geri
Üst Alt