STSL 14/15 H:28 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | M.S | 26 Nisan

2-0,3-0 olması lazımdı,ben takımın mücadelesini,baskını çok beğendim,hep böyle.

niye yaw yasin bruma ile başlasaydık maç ilk 20 dakika zaten 2-0 olmuştu ondan sonra da burak rahatlar bir iki tane çakardı.

Averajın bir önemi yok zaten baya fark var Fb ile kapanmaz.Tabela maçları hepsi her maçı 1-0 kazanmaya razıyım.Bizim takım farklı falan kazanamaz.Bir Konya maçında oldu her vurduğumuz girdi onda da.

Akhisar Belediye
-
Galatasaray

Galatasaray
-
Torku Konyaspor

Mersin İY
-
Galatasaray

Galatasaray
-
Gençlerbirliği

Medicana Sivasspor
-
Galatasaray

Galatasaray
-
Beşiktaş

Ç.Rizespor
-
Galatasaray​

Son düzenleme:
İkinci yarı Şampiyon gibi oynadık. Son topa kadar bastırdık, büyük gözdağı verdik....Morallerini bozduk. 6x3 bekliyorum.

g3.jpg

g1.jpg

g2.jpg

pankartlar yerini bulmuş. Lig TV izleyenler takip edip ayrı bir konu açabilrler mi? pankart için ne diyecekler merak ettim...

Şaka gibi abi ya. Yarım saatte koparacağımız maçı Hamzanın saçmalıkları yüzünden son dakikalarda kopardık ne diyim bu kadar olmaz ya. Olcan nedir abi ya adamın vücudunun 4/3 tereyağı dolu. Koşamıyor bile

Melo önce antepe lafı soktu ama sonradan umutu övünce sıçıp batırdı.

Şu takımı zar zor yendik ya bi yandan sövesim geliyor. Averaj maçıydı bildiğin. Artık azize ne kadar teşvik primi verdiyse gözü dönmüş ....nelerin.

Olcan ve sabri göbek yapmış g*tünü kaldıramıyor ...
bruma ve yasin direk 11 başlamalı ..
umut kesinlikle yedeğe çekilmeli.
hamza malı haftalardır kasden yapıyor .ben iyi niyet aramıyorum eşşek bile çukura bir kere düşer. maç sonu videolara baksa pozisyon analizi yapsa tavuk nakli beyne sahip olan biri bile bunları görür..

Ekleme yapayım, Gençler ve BJK maçları da var. Gençlerbirliği her zaman ters takım. Maç iç sahada olsa bile.

İçerde Gençlerbirliği ile yaptığımız son 4 maçta bizim de onların da iki galibiyeti var.

Ayrıca 2005'te yensek Kadıköy'e kafa kafa gideceğimiz,Fb ile beraberliğin bile yeteceği (İlk maçı 1-0 almıştık o sezon.) bir duruma gelmişken iç sahada 1-0 öne geçip 1-2 yenilmiştik Gençler'e.Çok acı bir maçtır o.

Geri
Üst Alt