STSL 14/15 H:28 | Galatasaray 1-0 Gaziantepspor | M.S | 26 Nisan

Bugün fenerlileri anladım lan.Emenike(Burak) bütün maç kaçırsın 80-90 arası bulduğun golle tek farklı kazan.Cidden stresli iş iyi dayanıyorlarmış.

Ayrıca selçukta kaç haftadır patlayıcı bomba gibi olmadık yerde adam geçmeye çalışıyor geçemeyince yiyoruz atağı ya gol oluyor yada bir şekilde stoperler uzaklaştırıyor.

Ulan şu maçı bile şu hale soktular ya,kriz geçirtecekler bize sonunda.

Baltanin golü sanirim sirf Gaziantep kalesine girmedi, degil mi misafir kuslar :)

burak gene eski burak oldu 10 tane gol kaçırdı ya :D şampiyonluk yürüyüşü başladı hamzaya rağmen

Şampiyon olur muyuz? Düzenli olarak soracağım :D
ben de umudum az diyeceğim yine . günlük bakmıyorum .
iyi top oynamadığımız gibi hamza salağı aptal aptal kadro seçimleri yapıyor ..
fenerin deplasmanda 5 salladığı takıma son dakikalarda zar zor bir gol atabildik ama olur da şampiyon olursak forum önünde konu açıp ağasın paşasın diyeceğim :D.

rezil herifler. lesh antepi bile zar zor 1 golle yendiler. allah size akil fikir versin, en basta da hoca dediginiz o hamza fenerliogluna.

.....MUs.......
Sab...Ched..Balt..Tell
.....Melo...Selçk.....
Çol......................Yasn
........WEs........
.......Burak...............

İdeal 11 bu işte anla Hamza Hoca yeterrrrrrr anla artık yuh ya..&0 dakikayı çöpe attın rezalettin bugün yne

Yeni sezona mutlaka revizyon lazim bu takima. En az yarisi postalanmali adamlarin.

Oooo oooo oooo oo

33.hafta arena'da
sokacağiz o kupayi
beşiktaşa
lay lay lay lay

Antu da Gol Anı:

uploadfromtaptalk1430071541847.webp

:D

hayatımda ilk kez bu maçta hırsımdan , sinirden çatladım

tırnak yemeyen ben hepsinin köküne kadar yemişim

vücudum yanıyor

Bu maçı öle böyle almamız çok iyi oldu. Kalan 6 maçta sneijder var ve sneijder isterse tek başına alıp bizi şampiyon yapar.

kuş cenneti mi olum burası :) bu kadar misafirin ne işi var burda... Anlayın diye büyük puntolarla yazıyorum kuş beyinliler :)

umut bi mpuzisyonda pas verdi kop ulaşmadan antepli topçu kaptı öyle oldugu yerde bekledi sonra kosmaya basladı geriden artık ne faydası olacaksa

ben averajı düzeltiriz diyordum taa ki ilk 11' i görene kadar.

yeminle hamzanin yerine sirf formayi adil veren bir td olsaydi bügün kesinlikle sampiyonluk turu atiyorduk

Geri
Üst Alt