STSL 14/15 H:29 | Akhisar Belediyespor 0-2 Galatasaray | M.S | 4 Mayıs

Bu sezonda süleyman seba sezonu diye hem bjkde bi gaz hemde kollanma var. Bu sezon bjk sampiyon olamazsa dahada bi 5 sene sampiyon olamaz. Bu kadar kayıpsız gittikleri bi sezon, bizimde kötü gittigimiz bi sezonda sampiyon olursak cok fena ağlarlar.

Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu maç lehimize bir şeyler bekliyorum hakemden inşallah.Bizim lehimize hiçbir şey olmadı resmen bu sene.

Sivas maçında oynadığı gibi oynasın Bruma akhisarın sol tarafını elek eder.

Yasindende müthiş bir performans bekliyorum. Sıkıntı olmaz gibime geliyor. Kazanacağız inşallah.

ptesi oynuyoruz cuma günü konya ile haftanin acilisini oynuyoruz,sonra sali günü mersin deplasmani

bu fiktür ne ya,kimse sormuyor mu aga bu nedir diye

TFFyi ve kurullarini malum takimin kontrol ettigini cok sayida GSli söyledi. Bu yüzden böyle bir fikstürü garip karsilamamak lazim. Eminim diger takimlari iyi dinlendirmislerdir. Dua edelim, 3 Temmuzda ortaya cikan malum takimin hakem listesindeki Fbli ve Bjkli hakemleri bizim maclara vermesinler.

Zaten Turkiyede futbol adaletli olsaydi, tarafsiz yönetilseydi, su anda sampiyonlugumuzu ilan etmistik.

Puan kaybetmemiz için ellerinden ne geliyorsa yapmışlar TFF deki şerefsiz insanlar.

PAZARTESI Akhisar deplasmanı
CUMA Konya maçı

Sonra yok efendim komplo teorileri yok bilmem şu yok bilmem bu. Ulan düpedüz ortada işte herşey.

Puan kaybetmemiz için ellerinden ne geliyorsa yapmışlar TFF deki şerefsiz insanlar.

PAZARTESI Akhisar deplasmanı
CUMA Konya maçı

Sonra yok efendim komplo teorileri yok bilmem şu yok bilmem bu. Ulan düpedüz ortada işte herşey.

Diğer takımlar da oynamıştır böyle fikstürleri,bahaneye mahal yok çıkıp kazanacaklar abi.

Bu mac ayarlarmalarini TFFde kim yapiyor? Digitürkten Fbli birisi gitti, onun yaptigi söyleniyordu. Duyumcu Baskanin itiraz etmeyecegini bildiklari icin iyice abartmislar. Kimsenin GSyle dost olmak gibi bir derdi yokken, dost olmayi umursamazken, bu dostluk masallari sadece GSye zarar verdi.

Hamza Hocada biraz fazla iyi niyetli. Umarim bu aksam rakibin kasacagini, hakemin takdir haklarini rakipten yana kullanacagini hesap edip, takimi ona göre hazirlamistir. Mental olarak iyi hazirlamayan bir GS puan kaybeder cünkü. Puan kaybi olasiligi bu yüzden yüksek görünüyor. Umarim yanilan ben olurum.

Fener Cumartesi'den Cumartesi'ye oynuyor.Biz 3 gün arayla.Ayarlandığı çok açık.

Bruma'nin yer almadigi, Yekta'li, Olcan'li ve Umut'lu süper bir mafya kadrosu bekliyorum.

ptesi oynuyoruz cuma günü konya ile haftanin acilisini oynuyoruz,sonra sali günü mersin deplasmani

bu fiktür ne ya,kimse sormuyor mu aga bu nedir diye

Fikstür için birşey demiyorum ama yıllardır İspanya ligini takip ettiğim için 3-4 günde 1 maç yapmanın problem olmadığını görüyorum. Örnek ;

Valencia'nın Nisan ayı lig programı

05.04.2015 18:00
09.04.2015 21:00
13.04.2015 21:30
18.04.2015 17:00
27.04.2015 21:45
30.04.2015 21:00

Fikstürden sikayet etmek su saatten sonra takimi sadece negatif etkiler. Degistirme sansimiz geride kaldi. Gerci hic olmadi ya. Ama olsun Duyumcu Baskan icin önemli degil.Fbyle dost olsun, TFFyle dost olsun, onun icin GSnin cikarlarinin ne önemi var ki? GSyi isterlerse katletsinler.

Bahane yok, cikip gerekirse 3 kisilik oynayip, tüm maclari kazanacaklar. Hakemide rakipleride adaletsizligide yenecekler.

Fikstür için birşey demiyorum ama yıllardır İspanya ligini takip ettiğim için 3-4 günde 1 maç yapmanın problem olmadığını görüyorum. Örnek ;

Valencia'nın Nisan ayı lig programı

05.04.2015 18:00
09.04.2015 21:00
13.04.2015 21:30
18.04.2015 17:00
27.04.2015 21:45
30.04.2015 21:00

La Ligada hafta ici maclar var. Bu yüzden program böyle. Her takimin fikstürü benzer. Yillardir büyük ligleri takip ederim, tek kulvarda ilk defa böyle bir fikstür gördüm.

Geri
Üst Alt