- 30 Kasım 2008
- 9.508
- 3.764
- 1.748
Bıçak sırtı.Takımıma güveniyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim hala en cok korktugum mac Genclerbirligi maci.
Bu maç lehimize bir şeyler bekliyorum hakemden inşallah.Bizim lehimize hiçbir şey olmadı resmen bu sene.Bu sezonda süleyman seba sezonu diye hem bjkde bi gaz hemde kollanma var. Bu sezon bjk sampiyon olamazsa dahada bi 5 sene sampiyon olamaz. Bu kadar kayıpsız gittikleri bi sezon, bizimde kötü gittigimiz bi sezonda sampiyon olursak cok fena ağlarlar.
Tapatalk kullanılarak gönderildi
ptesi oynuyoruz cuma günü konya ile haftanin acilisini oynuyoruz,sonra sali günü mersin deplasmani
bu fiktür ne ya,kimse sormuyor mu aga bu nedir diye
Bu maç lehimize bir şeyler bekliyorum hakemden inşallah.Bizim lehimize hiçbir şey olmadı resmen bu sene.
Ortadan yönetseler yeter aslında haklısın.Bende kirmizi kart bekliyorum geride kalan maclarda. Aleyhimize ne kadar az hata olursa iyidir, lehimize hic bir sey yapmasalar da olur.
Giray Ö...... @Snjdr1 · 16 sa.Puan kaybetmemiz için ellerinden ne geliyorsa yapmışlar TFF deki şerefsiz insanlar.
PAZARTESI Akhisar deplasmanı
CUMA Konya maçı
Sonra yok efendim komplo teorileri yok bilmem şu yok bilmem bu. Ulan düpedüz ortada işte herşey.
ptesi oynuyoruz cuma günü konya ile haftanin acilisini oynuyoruz,sonra sali günü mersin deplasmani
bu fiktür ne ya,kimse sormuyor mu aga bu nedir diye
Fikstür için birşey demiyorum ama yıllardır İspanya ligini takip ettiğim için 3-4 günde 1 maç yapmanın problem olmadığını görüyorum. Örnek ;
Valencia'nın Nisan ayı lig programı
05.04.2015 18:00
09.04.2015 21:00
13.04.2015 21:30
18.04.2015 17:00
27.04.2015 21:45
30.04.2015 21:00
besiktas macina kadar maalesef ilk maci hep bizimkiler oynayacak...yaziklar olsun