STSL 14/15 H:3 | Balıkesirspor 2-0 Galatasaray | MS | 20 Eylül

Furkan ve Emre orta ya dahil.olsun
Pandev banko oynar
Burak yerine Umut

...ah..ah...

* LG G2 Tapatalk *

Prandelli fiorentinayı 4. yaptı ama? Nasıl olur bu kadar kotu oynarız Prandelli gibi bir taktisyen varken

şimdi süper transferimiz pandev girer podolskyi bitmiş diye almadık ya 3 tane atar şimdi

Oha lan söyleyecek söz bulamiyorum gercekten. Bitmisiz biz, 3-0 biter bu mac.

Bir takımda ufakta olsa kısmet olur ya kısmet yediğimiz gollere bak offfff offff.

Burak-Selçuk-Dzemailli out Umut-Pandev-Furkan in. Anca böyle çevrilir bu maç. Vurdumduymaz karaktersizler çıkmadan bu maç maksimum 3-1 biter.

Saçma gollerde taktikle alakali bekler açılıyor stoperler yalnız kalınca oyun bu hale geldi. Prandellininde ne kadar boş bir hoca olduğu yine kanıtlanmıs oldu ben fena değil abartmamak lazim diyince ne diyon sen über hoca diyorlardı alıntılarda tamam futbolcular özverili değil ama 5 maçtır bana bu takımın hücum olarak ne yaptığını anlatın

sene başıdan beri iyi oynadığımız bi maç bile yok..kazandığımız bursa maçını bile şansa kazandık ..

Anlaşılan o ki Türk takımlarının hiçbiri plandan, taktikten vs anlamıyor. Geçen gece Yılmaz Vural'ı dinledim. Türk oyuncusuna taktikten önce diyalog lazım, gaz vermek lazım, hadi oğlum demek lazım dedi. Adam haklı. Alman ekolü, İtalyan ekolü falan bunlar hikaye, tutmaz bizde. Ligin en kötü takımı ilk yarıda 2 tane salladı 4.yıldız adayı takıma. Mancini gittiğinde hep Denizli dedim, Prandelli belki olur diye ümit ettik ama çok geç kalınmadan Denizli gelmeli. En azından sezon başı.

Yilmaz Vural T.D. olsa...daha kötü mü olur ..soruyorum size ?!

* LG G2 Tapatalk *

Son düzenleme:
Yediğimiz gollere bişey demiyorum, gerçekten aşırı şanssızlıktı. Ama işin asıl kötü yanı gol pozisyonumuz yok.

Ya saçmalamayın arkadaş adamlar 2 kere geldi 2 saçma gol yedik diye takımı gömüyorsunuz...

Tüm ilk yarı yüklendik rakibe gol atacak pozisyon da bulabilirdik qral denen zat yüzünden bir şey olmadı...

bu ilk yarı berbat oynadık diyen tipler Şuradan maçı çevirsek "İlk yarı müthiş oynadık yeeaaahhh" derler...

Bir de Semih kesinlikle en overrated futbolcu takımda...İlk golde başta Sercan'ı kaçırdığı gibi sırtını topa dönüyor...2.gol ise şanssızlık...

şu burakı birdaha 11e yazarsam namerdim sinan gümüş umut bulut kim oynarsa oynasın şu adamı oynatmayın 1 gol atıyorsa 3 golden ediyor takımı

Yapılacak olan belli ;
Burak çık - umut gir
Dzemali çık - pandev gir

Olacak olan ;
Dakika 60 Bruma- pandev
Dakika 75 umut - sneijder

yenileceksek söyle 5-6 tane yiyelim, icimizin yaglari erisin

evet arkadaşlar,zurnanın zırt dediği yere geldik.
hemen bu gece bütün yönetim kurulu ve prandelli denen şahıs istifa etmeli

bana müstahak değil ama siz şakşakçı ,koskoca klüp batırılırken bizim gibi eleştirenleri yerden yere vuran taraftara bunlar müstahak ,az bile...

cemali diye bir müzik grubu vardı eskiden onu dinleyin bence kafanız dağılır futbol yok ortada çünkü

Geri
Üst Alt