STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

LaOa6V.jpg

Bende ilk defa bu kadar net rüya gördüm bi mac hakkinda

Sneijder son dakikada köse vurusunu kullanmaya giderken Selcuk birak birak diyip kendi arka direge kesiyor ve Umut bos kaleye kafayla sokuyor topu kaleye ve Elmander sevinci yapiyor tribünlere dogru

Baska bisey hatirlamiyom ama bu kadar fantezi bile basari bnc (umutun gol atmasi fln)

Henüz şampiyon olmadık. Beşiktaş'ın yarıştan kopmuş olması bizim için DEZAVANTAJ. Rahat takımlar eğer gücü varsa daha tehlikelidir.

Başarının sırrı gerek Aysal'ın ilk 2 senesinde, gerek Duygun Başkan'ın bu sene bizlere, sadece ben ve Abdürrahim'e değil herkese ÇALIŞMA ALANI ve ÖZGÜRLÜĞÜ sağlamasıdır.

Biz büyük bir organizasyonuz sadece oyuncular ile yakından ilgilenip, tavla oynayarak başarılı olmuyoruz, FİNANSAL işlerden İDARİ işlere kadar bir algoritma ve saha içinde iş bölümü, ve birlik içinde hareket ettiğimiz zaman iyiyiz dedi.

Umarım 8. şampiyonluğumu da görürüm diye de noktaladı.

Gercekten iyi konusmus.

Beklerimizin göstereceği performans çok önemli olacaktır. Ayrıca hücumda üretkenlik konusunda epey sıkıntılıyız.Bunu aşmak için nasıl taktiksel varyasyonlara gireceğiz müsabaka sırasında bunu da göreceğiz.Önceliğimiz orta sahayı kaptırmamak olmalıdır. Kenar oyuncularımızın Beşiktaş'ın kanat oyuncularına göstereceği reaksiyonu kestiremiyorum. Bunun yanı sıra olabildiğince topa hakim olmamız gerektiği kanaatindeyim. Ayrıca Beşiktaş'ın defans oyuncuları çok ağır buda bizim için oldukça iyi bir avantaj gibi gözüküyor.Yasin ve Sneijderın olabildiğince seri olması gerekiyor.Umut Bulut oynarsa epey konuşacağımız da kesin diye düşünüyorum.

Öff heyecandan stresten uyuyamıyorum kaç gündür.Çakalım su mallarada rahatlıyalım biraz yahu.Keşke şikeci köpekler daha önce oynasaydı ozaman daha rahat çıkardık maça.Bu sefer önce oynamak avantaj değil bence.

Hiçbir yere sığmıyorum yavaştan. Stres tavan.. Allah'ım güldür yüzümüzü!!

oo nerdeyse 100'e ulaşmışız , maç kaç kaç beyler :D

şaka bi yana kaç haftadır 1 gole talim ediyoruz, bu maç gönlümden handikaplı geçiyor.. gel gelelim 1-0 olsun yine bizim olsun..

Ben 3 gün önce rüyamda Demba Ba Galatasaray'a transfer olmuş, bjk maçında ilk dakikada 3 tane gol atıyordu. Sonrasını hatırlamıyorum. Garip bir rüyaydı :)

Geri
Üst Alt