STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Hacı amcamı aradım, evdeymiş, amca dedim maç n'olur? Öğrenebilir misin dedim. Zaten şekerleme yapacaktım yeğen, isabet oldu araman dedi, birazdan bana dönecek, sonucu sizlerle paylaşacağım.

Vas Bien

Çok üzüldüm kardeşim, böyle bi hastalıgı allah kimsenin başına vermesin

Rüya ile istihareye yatmak arasındaki farkı bilmeyen arkadaslar varsın dalga geçsin onların en dogal hakkı. Lakin benim kötü bi amacım yok, şimdiden alışın çok üzülmeyin diye söylüyorum.Yarın görürüz
good totem bro ;)

Saldırr Galatasaraaaaaaay geçmiyor ulan saatler heeee en iyisi dışarı çıkmak ulaaan

Hacı hoca, rüya filan.. yanlış başlığa hatta yanlış foruma girdim herhalde :D

Herkes hedefinden sapmış bir takımın tehlikeli olabileceğini belirtiyor. Ben ise Türkiye liginde maçları her zaman daha çok isteyenin kazandığını söylüyorum.

Diyelim ki BJK gol attı öne geçti, sizce bu skoru nasıl koruyabilir? Diyelim ki 2 farklı öne geçti, diyelim ki 10 kişi kaldık, o maçı teslim edeceğimizi nasıl düşünürsünüz?

Heyecanı yaşamanız iyi de, suyunu çıkartmayın diye paylaşayım istedim.

Herkes hedefinden sapmış bir takımın tehlikeli olabileceğini belirtiyor. Ben ise Türkiye liginde maçları her zaman daha çok isteyenin kazandığını söylüyorum.

Diyelim ki BJK gol attı öne geçti, sizce bu skoru nasıl koruyabilir? Diyelim ki 2 farklı öne geçti, diyelim ki 10 kişi kaldık, o maçı teslim edeceğimizi nasıl düşünürsünüz?

2011-2012 Gs 1-2 Fb?

Tamam hedefleri vardı da biz çok istemiştik o maçta ama yenilmiştik.Olabiliyor böyle şeyler.

Ha maça gelirsek ben de kazanacağımızı düşünüyorum.Ama her zaman isteyen kazanıyor mu soru işareti.

2011-2012 Gs 1-2 Fb?

Tamam hedefleri vardı da biz çok istemiştik o maçta ama yenilmiştik.Olabiliyor böyle şeyler.

Ha maça gelirsek ben de kazanacağımızı düşünüyorum.Ama her zaman isteyen kazanıyor mu soru işareti.
Trabzonun hedefi vardı geldi bizi arenada yendi
Bjk sampiyonluga oynuyodu kewell ile beraberligi yakaladık ancak 2-1 yendiler
Fb sampiyonluga gidiyodu arenada 2-1 yendiler
Biz sampiyonluga gidiyoduk bjkye hasan kabze girdi
Fenerin sampiyonlar ligi hedefi vardı biz sampiyonlugu garantilemistik kadıköyde
2-1 kazandılar

Yani diyecegim o ki kimin hedefi varsa ister taraftarı önünde oynasın ister deplasmanda 3 puanı alıp gelir. Hedefsiz bi takımın 52 bin kisi önünde 3 puan alacagı biraz hayalcilik olur. Öne bile gecseler bi hedef yok ne icin koruyacaklar o skoru, oyuncular kafada bitirir zaten. Sağlı sollu geliyoruz sampiyonluk icin elbet kaleleri düsecek bi sekilde.

Tapatalk kullanılarak gönderildi

galip gelince maç sonunda "aziz gelsin sizi kurtarsın" diye tüm stat bağırsa efsane olur.

Çok heyecanlıyım.

Bütün sezonun kaderi bu 90 dakikaya ait.

Umarım yeni Başkanımız ugurlu gelir.

Muslera

Sabri -Semih-Hakan- Telles

Yasin-Melo-Selçuk-Sneijder

Umut-Burak

kadro böyle olacak sanırım.

Trabzonun hedefi vardı geldi bizi arenada yendi
Bjk sampiyonluga oynuyodu kewell ile beraberligi yakaladık ancak 2-1 yendiler
Fb sampiyonluga gidiyodu arenada 2-1 yendiler
Biz sampiyonluga gidiyoduk bjkye hasan kabze girdi
Fenerin sampiyonlar ligi hedefi vardı biz sampiyonlugu garantilemistik kadıköyde
2-1 kazandılar

Yani diyecegim o ki kimin hedefi varsa ister taraftarı önünde oynasın ister deplasmanda 3 puanı alıp gelir. Hedefsiz bi takımın 52 bin kisi önünde 3 puan alacagı biraz hayalcilik olur. Öne bile gecseler bi hedef yok ne icin koruyacaklar o skoru, oyuncular kafada bitirir zaten. Sağlı sollu geliyoruz sampiyonluk icin elbet kaleleri düsecek bi sekilde.

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de kazanacağımızı düşünüyorum da her zaman demek abartı olur. :)

bu maçı kaybedersek beni banla #dos3 #evet #abi

herkes yenileceğimizi görmüş rüyasında ama bende cuma günü gördüğümde 2-2 beraber kalıyorduk . bjk 2-0 önce geçiyordu ilk başta ikinci yarıda attığımız gollerle zor bela berabere bıtırıyorduk. hatta son golü emre çolak atmıştı uzaktan :)

MUSLERA

Zabri -Semih-Hakan- Telles

-Melo-Hamit-

Emre - Sneijder - Jason

HRAL

Geri
Üst Alt