Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
konuyu kilitleyin 2 saat
millet hava alıp gelsin
millet hava alıp gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hacı amcamı aradım, evdeymiş, amca dedim maç n'olur? Öğrenebilir misin dedim. Zaten şekerleme yapacaktım yeğen, isabet oldu araman dedi, birazdan bana dönecek, sonucu sizlerle paylaşacağım.
Vas Bien
Benim amcam gerçekten hacı hocam inanmamak elinde olan birşey.Çok üzüldüm kardeşim, böyle bi hastalıgı allah kimsenin başına vermesin
Bir temiz hava, soguk dus sartkonuyu kilitleyin 2 saat
millet hava alıp gelsin
good totem broRüya ile istihareye yatmak arasındaki farkı bilmeyen arkadaslar varsın dalga geçsin onların en dogal hakkı. Lakin benim kötü bi amacım yok, şimdiden alışın çok üzülmeyin diye söylüyorum.Yarın görürüz
Herkes hedefinden sapmış bir takımın tehlikeli olabileceğini belirtiyor. Ben ise Türkiye liginde maçları her zaman daha çok isteyenin kazandığını söylüyorum.
Diyelim ki BJK gol attı öne geçti, sizce bu skoru nasıl koruyabilir? Diyelim ki 2 farklı öne geçti, diyelim ki 10 kişi kaldık, o maçı teslim edeceğimizi nasıl düşünürsünüz?
Heyecanı yaşamanız iyi de, suyunu çıkartmayın diye paylaşayım istedim.
Trabzonun hedefi vardı geldi bizi arenada yendi2011-2012 Gs 1-2 Fb?
Tamam hedefleri vardı da biz çok istemiştik o maçta ama yenilmiştik.Olabiliyor böyle şeyler.
Ha maça gelirsek ben de kazanacağımızı düşünüyorum.Ama her zaman isteyen kazanıyor mu soru işareti.
Macı garantiye aldıktan sonra neden olmasın.galip gelince maç sonunda "aziz gelsin sizi kurtarsın" diye tüm stat bağırsa efsane olur.
Trabzonun hedefi vardı geldi bizi arenada yendi
Bjk sampiyonluga oynuyodu kewell ile beraberligi yakaladık ancak 2-1 yendiler
Fb sampiyonluga gidiyodu arenada 2-1 yendiler
Biz sampiyonluga gidiyoduk bjkye hasan kabze girdi
Fenerin sampiyonlar ligi hedefi vardı biz sampiyonlugu garantilemistik kadıköyde
2-1 kazandılar
Yani diyecegim o ki kimin hedefi varsa ister taraftarı önünde oynasın ister deplasmanda 3 puanı alıp gelir. Hedefsiz bi takımın 52 bin kisi önünde 3 puan alacagı biraz hayalcilik olur. Öne bile gecseler bi hedef yok ne icin koruyacaklar o skoru, oyuncular kafada bitirir zaten. Sağlı sollu geliyoruz sampiyonluk icin elbet kaleleri düsecek bi sekilde.
Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkes hedefinden sapmış bir takımın tehlikeli olabileceğini belirtiyor. Ben ise Türkiye liginde maçları her zaman daha çok isteyenin kazandığını söylüyorum.
Diyelim ki BJK gol attı öne geçti, sizce bu skoru nasıl koruyabilir? Diyelim ki 2 farklı öne geçti, diyelim ki 10 kişi kaldık, o maçı teslim edeceğimizi nasıl düşünürsünüz?
Heyecanı yaşamanız iyi de, suyunu çıkartmayın diye paylaşayım istedim.