- 8 Eylül 2014
- 2.845
- 1
- 498
Insallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel Bilgi |
Galatasaray, Beşiktaş ile evinde oynadığı son 11 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet aldı.
TT Arena'da Beşiktaş'a karşı maç kaybetmedi.
![]()
Vas Bien
Katılıyorum.beraberlik süper final'de 2-0 öndeyken 87 ve 88'de konsantre kaybından yediğimiz goller olan maçtı. 5 Gün sonra tarihi maç olacaktı taraftar maçı bırakmıştı.
Yenilgi zaten malum sezonda oldu ayrıca bjk o maçtan beri içerde-dışarda bizi yenemedi.
Var mı? Anladın sen..
Katılıyorum.
Tüm bunları toplayınca geriye mutlak galibiyet alacak bir Galatasaray kalıyor, öyle de olacak.
Vas Bien
Koyabilmek için olması gereken şey var mı diyorum.. Da beynini mi aldırdın anlamadım ki. Ne Bjk'si, arkadaşlarla takılıyoruz öyle.Ne var mı ? Birşey anlamadım. Delikanlısın ya, erkeksin ya, kabadayısın ya, açık açık yaz şuraya.
Galatasaray'a koyacağım diyen adama ben koyarım. Bak net bir şekilde kendimi açıklıyorum.
At hırsızları gelmiş burada ahkam kesiyor. Vay arkadaş.
dayanamadım,yeni hesap aldım.iki ordan yazayım dedim.
dayanamadım,yeni hesap aldım.iki ordan yazayım dedim.![]()
astroloji hakkında 0 bilgisi olan ama astroloğum diyen nuray sayarının dediğine göre fenerbahçenin şike evine hakemler düşmüş,bu sezon onlar şampiyon olacakmış.GS'yın 1.evinde her zamanki gibi şeref var.gerisi Allaha kalmış..hoş geldin sergencim. yıldızlar yarınla ilgili birşey diyor mu reis