STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Güzel Bilgi |

Galatasaray, Beşiktaş ile evinde oynadığı son 11 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet aldı.

TT Arena'da Beşiktaş'a karşı maç kaybetmedi.

Vas Bien

Güzel Bilgi |

Galatasaray, Beşiktaş ile evinde oynadığı son 11 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet aldı.

TT Arena'da Beşiktaş'a karşı maç kaybetmedi.

Vas Bien

beraberlik süper final'de 2-0 öndeyken 87 ve 88'de konsantre kaybından yediğimiz goller olan maçtı. 5 Gün sonra tarihi maç olacaktı taraftar maçı bırakmıştı.

Yenilgi zaten malum sezonda oldu ayrıca bjk o maçtan beri içerde-dışarda bizi yenemedi.

beraberlik süper final'de 2-0 öndeyken 87 ve 88'de konsantre kaybından yediğimiz goller olan maçtı. 5 Gün sonra tarihi maç olacaktı taraftar maçı bırakmıştı.

Yenilgi zaten malum sezonda oldu ayrıca bjk o maçtan beri içerde-dışarda bizi yenemedi.
Katılıyorum.

Tüm bunları toplayınca geriye mutlak galibiyet alacak bir Galatasaray kalıyor, öyle de olacak.

Vas Bien

umutu hele bi oynatsın,acayip küfürler edecem.

bakalım dursun özbek nasıl bi kadro ıle cıkacak

töre yok,muhtemelen pektemek oynar sagda

atiba-tolgay

pettemek-sosa-olcay

ba

anadolu takımı hüviyetinde rezil takim bjkye tecavüz edecez ins

Katılıyorum.

Tüm bunları toplayınca geriye mutlak galibiyet alacak bir Galatasaray kalıyor, öyle de olacak.

Vas Bien

Son 5 maç istatistikleri:
Galatasaray-Gaziantep: 1-0 Beşiktaş-Karabük: 2-1
Akhisar-Galatasaray: 0-2 Trabzon-Beşiktaş: 0-2
Galatasaray-Torku Konya: 1-0 Beşiktaş-Gaziantep: 1-1
Mersin İ.Y-Galatasaray: 0-1 Akhisar-Beşiktaş: 1-1
Galatasaray-Gençlerbirliği: 1-0 Beşiktaş-Torku Konya: 0-1

Azıcık futbol ve istatistik bilgisi olan bu maçın nasıl sonuçlanacağını görebilir.. FORZA GALATASARAY

Ne var mı ? Birşey anlamadım. Delikanlısın ya, erkeksin ya, kabadayısın ya, açık açık yaz şuraya.
Galatasaray'a koyacağım diyen adama ben koyarım. Bak net bir şekilde kendimi açıklıyorum.
At hırsızları gelmiş burada ahkam kesiyor. Vay arkadaş.
Koyabilmek için olması gereken şey var mı diyorum.. Da beynini mi aldırdın anlamadım ki. Ne Bjk'si, arkadaşlarla takılıyoruz öyle.

ne pok yiyecez biz?gökhan töreyi umutla mı durudurucaz:dispirited: sosa,olcay,demba ba hepsi iyi la bunların.bjk hafife alınacak bi takım değil.yedekleri de bizimkilerden iyi.cenk tosun,mustafa pektemek,oğuzhan ve kerim frei..

hoş geldin sergencim. yıldızlar yarınla ilgili birşey diyor mu reis
astroloji hakkında 0 bilgisi olan ama astroloğum diyen nuray sayarının dediğine göre fenerbahçenin şike evine hakemler düşmüş,bu sezon onlar şampiyon olacakmış.GS'yın 1.evinde her zamanki gibi şeref var.gerisi Allaha kalmış..

Geri
Üst Alt