STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

allah belani versin senin herif.. insallah fener yenerde kafan tribunlerden bitane koltuk patlatirlar.
Dislike.

Hiçbir şart altında ve hiçbir amaçla Galatasaray'ın mağlubiyetinin dilenmesine tahammül edemiyorum.

Biliyorum vermek istediğin mesaj farklı ama, işte...

Valla yenilsekte gitmez korkak italyan

Sent from my iPhone using Tapatalk

2-1 veya 3-1 alırız. Maçtan sonra görüşürüz. Şu an maç heyecanı modundayım.
Bu arada marşlar süper . Düşünenin yapanın zihnine eline sağlık.

B0PQXnhIAAA-cDf.jpg

30 bin taraftar bekleniyormuş

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Bu adamın kafa iyi değil gerçekten, Bruma nasıl giremez 18'e, eskiden 11'e almıyor derdik şimdi 18'e almıyor. :mad:

Siz hala ciddi ciddi futbol mu takip ediyorsunuz bu ülkede? Peh.

Sadece Bruma için bir parantez açıyorum. Böyle bir cevher var elinde, sen onu yüceltmek, değerlendirmek yerine küstürmek için elinden geleni yapıyorsun. İşi bitmiş bir Pandev'i oynatabilmek uğruna gencecik yeteneği harcıyorsun. Bunun için mi milyonlarca euro döküldü bu çocuğa? Madem oynatmayacaktınız, kiraya verseydiniz o zaman veya hiç satın alma zahmetine bile girmeseydiniz en başında!

Açıkçası maçın skoru zerre kadar umrumda değil. Bu şaibeli futbol ortamında futbol adına iki kelime bile etmekten imtina etmeye gayret gösteriyorum. Uğrunda heyecan duyacağımız, gelecek vadeden bir futbol için katedilmesi gereken çok yol var.

Fenerbahce de bizim gibi daha kontrollü, bizi oynatmamaya dayali, direncli bir 11 belirlemis. Hepsi kosan, mücadele eden oyuncular.

Orta saha direncini kaybetseydik, daha zor durumda kalabilirdik belki de. Önemli olan savasmak ve istemek.

Melo, Dzemaili, Olcan ve Sneijder´den umutluyum. Dzemaili´nin gol atacagini hissediyorum.

Şu maçda bu stat dolmadıya bende daha maç falan izlemem. Sözde yağmurda çamurda takımın arkasındalar ama. Galatasaray taraftarı kadar takıma bişe vermeyen ama takımdan çok şey isteyen bi taraftar topluluğu yok. Bu fener maçı hiçbir bahane kabul olmaz. Maddi imkanı olan herkes gitmeliydi

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

12 m.luk istanbul sehrinde galatasaray fenerbahce macında stad dolmuyorsa bir yerde ciddi hata yapılıyor demektir.

bu passo lig baya baya bir darbe oldu . bu system ancak 5 sene icinde oturur ve kabul görürür gibi.

Gsvid yoksa sopcast beklemeyin bence

orta saha alternatifi olarak Hamit var zaten Ne gerek var Yektaya Brumayi koysana yerine be adam

Geri
Üst Alt