STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

GALATASARAY

Muslera
Sabri
Semih (Hakan Balta)
Chedjou
Telles
Yekta
Hamit
Selçuk
Olcan
Sneijder
Burak

KASIMPAŞASPOR

Isaksson
Orhan Şam
Donk
Barış Başdaş
Sancak Kaplan
Tunay Torun
Alpaslan Öztürk
Castro
Babel
Scarione
Adem Büyük

Bu maça da üst oynadım, basketbol maçına da öyle. HAYDİ ASLANLAR

Bugün Melo'ya gıcık 1-2 adam ekstra oynayacak. Bakın Melo yokken nasıl oynuyoruz mesajı verecekler.

gibi geliyor

Türk basını neden çok üstümüze geliyor?

Sneijder gibi adam bile yedek ve Burak Selçuk denen editler gene oynuyor.Bugün Kasımpaşalıyım.

Bütün yerli abileri kovacaksin, bunlar resmen virus gibiler, parazitler. Bulastilar bize bidaha da kurtulamiyoruz. Avrupa'dan Türk asilli gurbetcilerle dolduracaksin takimi sinir kalkmazsa.
Türkiye'de yetisen yerli futbolcular tembel, yeteneksiz, karaktersiz, egoist. Cok sinsiler, nefret ediyorum bu yerlilerden

Takimda ki yerliler cidden icine sciyor.

Hepsi su sacma kadrodan memnundur.

Umarim 4 yerler de taraftarin tepkisini gorurker

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bütün yerli abileri kovacaksin, bunlar resmen virus gibiler, parazitler. Bulastilar bize bidaha da kurtulamiyoruz. Avrupa'dan Türk asilli gurbetcilerle dolduracaksin takimi sinir kalkmazsa.
Türkiye'de yetisen yerli futbolcular tembel, yeteneksiz, karaktersiz, egoist. Cok sinsiler, nefret ediyorum bu yerlilerden
O abilerin sevgilisi olan çiğ köfteci abdürrahim gibilerini kulüpten temizliceksin önce. Biz ise başkan yapıyoruz. Bizden bir cacık olmaz bir müddet.

Aynen. 2020'ye kadar zor kurtuluruz yerli abi tayfasından. Selçuk Burak Yekta Umut vs.. Çok ağır ve uzun sözleşmeleri var. Beğenmediğimiz Beşiktaş Olcay-Oğuzhan-Töre-Frei'yi aldı. Hepsi de genç sayılır ve çalışkanlar. Mücadele-hırs üst seviyede. Bundan sonra kesinlikle ligden yerli oyuncu alınmamalı çok çok özel bir yetenek çıkmadıkça -ki çıkmaz-

Şu an hiç hayatımda hiç etmediğim inanılmaz küfürler ediyorum şu kadroyu yapana da şu kadrodasenelerdir oynayan karaktersiz futbolcu çakmalarına da !!!! Allah belanızı!!!

Eğer gerçekten Sneijderin bir sakatlıgı filan olmadan 11 e koymadıysan prandelii ...

Selcuk ve Burak her maç 11 wesi kesiyorsun üstüne ha birde.Ben wesin yerinde olsam ocakta giderim.Böyle gereksizlerin oldugu bir klüpte harcanıyor çünkü adam.

Moderatör tarafında düzenlendi:
O abilerin sevgilisi olan çiğ köfteci abdürrahim gibilerini kulüpten temizliceksin önce. Biz ise başkan yapıyoruz. Bizden bir cacık olmaz bir müddet.
ftnin peşinde i love u hocam diye dolanan birinden bize hayır gelmesini beklemek zaten akıl karı değil. Daha ağır konuşurdum aslında ama boş yere ceza almak istemiyorum.

Geri
Üst Alt