Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Sadece gol özelinde konuşmuyorum, oynadığı oyunla bizi ezdi.O golü atmak cok mu zordu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece gol özelinde konuşmuyorum, oynadığı oyunla bizi ezdi.O golü atmak cok mu zordu?
Sen tam bir avelsin Yasin. :dVisca'yı beğenmeyenlere attığı gol.
![]()
Ha muslera ha cenk ıkısıde aynı kalıbrede
Bence pek iyi oynamiyor simdiye kadar.Sadece gol özelinde konuşmuyorum, oynadığı oyunla bizi ezdi.
poldi de yedek kalir bence. ama haftaya defans su sekilde olur: sabri-semih-hakan-olcanHaftaya yedek kim? Denayer.
Ilk 11 Semih-Balta. Görürsünüz.
Al iste simdide bu ceza alacak 2 ay troll veletlerin yüzünden. Bu ne arkadas?
Takımın geri dönecek kondisyonu yok taktiği yok. yerlisi ayakta uyur yabancısı salmış olur maalesefElbette top orda kaptirilmaz. Ama her kaptirdigin top gol olacak diye birsey yok. Orda Balta resmen topu izliyor, ayakta uyuyor, hamle bile yapmiyor. Tamamen Balta'nin sucu olurdu cünkü savunulacak bir toptu o.
Al iste simdide bu ceza alacak 2 ay troll veletlerin yüzünden. Bu ne arkadas?
hakaretlerini aynen sana iade ediyorum.Ultraşerefsizler, Aysal'a ve Mancini'ye bağırdığınız gibi dursun köpeğine de istifa diye bağırsanıza. Satılmış şerefsizler...
Belli ki mamalarını tas tamam almış onlar bağırmazlar :red:Ultraşerefsizler, Aysal'a ve Mancini'ye bağırdığınız gibi dursun köpeğine de istifa diye bağırsanıza. Satılmış şerefsizler...