STSL 15/16 H:25 | Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray | M.S | 13 Mart

Acin da Arsenal-Watford maçını izleyin. Watford ne top oynuyo oyle.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arsenal - Watford maçı manyak maç oluyor. Watford 2-0 yaptı.

Evirip kıvırmaya gerek yok.

Selçuk-Umut-Yasin vb. neyse Podolski, Donk, Denayer, Jose de o. Haydi Linnes için sabredelim biraz.

Haftaya olaylar olabilir. Bu YÖNETİM acilen istifa etmeli. Son 7 maçta 1 galibiyet nedir. O da olayli Trabzon maçi.

Rodeyegayı Kuveykeyi beğenmeyenler şuanda Umuta bel bağlamış durumda beter olun

Arkada ellerinde telefon olanlar Galatasaray'ın teknik ekibi... adamların umrunda bile değil maç ! kafalarında bitirmişler bu sezonu

600678_10153851319845269_4804477466857356899_n.jpg

Deli Ibo müthis futbol oynatiyor be... Saclarini, sakalini imajini da Italyan yapmis. Aslanim benim be.

ya arkadas cekilen adam öne dogrumu düyer ya...yorum yaparken biraz zekanizi kullanin , oyuncu resmen yedirmis, penaltiyi....

nMEB55.jpg
[/URL][/IMG]

Biz bunlarla mı galip gelicez teknik ekip telefonla oynama peşinde

Haftalardır eli belinde oynayan poldiyi savunuyorsun sen de bravo o zaman böyle devam. Yemişim attığı golü onun attıklarını burakta atıyordu oynadığına bak koca bir hiç.

Adam müthiş oynuyor demiyorum eli belinde ama en azından gol atıyor. Selçuk hem eli belinde dolaşıyor, hem sallamıyor takımı gol falan yiyoruz hala yürüyor, hemde bi bok yaptığı yok sahada saçma sapan uzun toplar atıp duruyor.

Burak salak salak koşuyordu, pas veremiyordu, top tutamıyordu ama gol atıyordu, umut salak salak koşuyor, pas veremiyor, top tutamıyor ama gol de atamıyor şimdi hangisini tercih edersin? Saçma sapan konuşmayın yerli çöpleri koruyacağız diye benim kimseyi koruduğum yok ama şu rezalette sadece Poldi eleştiriliyorsa senin niyetin kötüdür. Herkesin eli belinde maçı izlemiyorsan otur ikinci yarı izle

Sağlam bir revizyon şart. Bakalım bu iş için kiminle anlaşacaklar.

Geri
Üst Alt