STSL 15/16 H:26 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | M.S | 13 Nisan

Armamız formamız tarihimiz tabi ki,popülizm değil bu gerçekler.Galatasaray gücünü armasından,tarihinden alır.

Yok Sarper. Tek forvet Umut, orta sahada Donk, les Yasin , les defans. Neresinden tutarsan tut elinde kalir. Taraftarin bile ilgi gostermedigi bir mac( maratonu 400 tl. Satarsan bu Les takima kimse vermez tabi) bana tamamen Polat donemini hatirlatiyor. O zamanda fener bjk yerine trabzonla cekisiyordu.

Eyvahlar olsun.Balta Arena'da fb'ye karşı daha önce 3 kez sol bekte oynadı.İkisinde 2-1 yenildik.

Aslan News@Aslanews 14 dk.14 dakika önce
Olcan'ın cezası, Carole'ün de hazır olmaması sebebiyle sol bekte Hakan Balta olacak. Sneijder maça kadar hazır hale gelecek. (Lig TV)

Son düzenleme:
Avrupa liginden elenseler bide biz caksak sezonun en iyi haftasi olurdu

~tap

Yari final oynadik diye kafa sisiriyolar sonra

~tap

kupayı alamadıktan sonra neyin kafasını şişiriyorlar ?

bilsem ki finalde 5-6 tane yicekler finale cıkmalarını isterim ama bunlar ballı finalde rakip 2-3 kırmızı kart falan görür simdi.

yarı finalde dortmund iyi olur :)

Carole nerde hazir degil arkadas dalga mi geciyorsunuz.. Adam 20 mac degil 3 mac kacirdi, 2 haftadir da calisiyor.

Biktim şu zihniyetten. Balta çok hazir sanki.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Carole nerde hazir degil arkadas dalga mi geciyorsunuz.. Adam 20 mac degil 3 mac kacirdi, 2 haftadir da calisiyor.

Biktim şu zihniyetten. Balta çok hazir sanki.

Baltayı falan bilmem.Carole en son fb maçında sakatlandıktan sonra(25 ekim) sadece bi maç oynamış(21.02.2016) Yani 4-5 aydır oynayamıyor kardeş.

Son düzenleme:
Baltayı falan bilmem.Carole en son fb maçında sakatlandıktan sonra(25 ekim) sadece bi maç oynamış(13.02.2016) .oynadıgı maçtada sakatlanıp oyundan çıkmış.Yani 4-5 aydır oynayamıyor kardeş.
Eminmisin? Bence cok iyi Avrupa maci oynadi mesela, ardindan lig maci.

Eminmisin? Bence cok iyi Avrupa maci oynadi mesela, ardindan lig maci.

tarihte bi düzeltme yaptım trabzon maçında oynamış.yinede sadece 1 maç yani.Evet hocam inanılmaz fazla sürdü sakatlıgı ve sakatlıktan sonra dönüşü.Telles i sevmezdim.Fazlasıyla arar olduk.

tarihte bi düzeltme yaptım trabzon maçında oynamış.yinede sadece 1 maç yani.Evet hocam inanılmaz fazla sürdü sakatlıgı ve sakatlıktan sonra dönüşü.Telles i sevmezdim.Fazlasıyla arar olduk.
Kupa maclari da oynadi unutma, iki mac fln degil yani. Yani gayet hazir idi, oynatilmiyordu, sonra yine sakatlandi. Ama bu kez fazla geriye gitmis olamaz.

Baltayı falan bilmem.Carole en son fb maçında sakatlandıktan sonra(25 ekim) sadece bi maç oynamış(21.02.2016) Yani 4-5 aydır oynayamıyor kardeş.

Maclari takip etmiyormusun? Yoksa yanlis mi ifade ettin kendini.

Nasil sadece bir mac oynadi? Ligin ikinci yarisinda 4 macta oynadi 3 macta da Denizli hic oynatmadi. Zaten son oynadigi macta da sakatlandi 2 haftadir yok.

Maclari takip etmiyormusun? Yoksa yanlis mi ifade ettin kendini.

Nasil sadece bir mac oynadi? Ligin ikinci yarisinda 4 macta oynadi 3 macta da Denizli hic oynatmadi. Zaten son oynadigi macta da sakatlandi 2 haftadir yok.

Hocam bi ts maçını 90 dk oynamış.Zaten sonra bi daha attı adelesi madelesi bi yerleri.Ondan sonra yine yok.

Vala arkadaşlar ben şimdi pasoligin sitesine baktım sadece 7.kategori de az bilet kalmış diğer kategorilere girilmiyor yani tamamı satılmış olabilir yada bende açılmadı sayfa...

Şimdi tekrar baktım 5.kategori de 2 tane blok da baya bilet var birde 1. kategoride var sanırım 40-45 arası seyirci olucak gidişat onu gösteriyor

Maçta 45.000'i bulacağız bence.

Carole solda oynayacaksa Semih'in stoperde oynamasına razıyım.Yeterki Balta sol bek olmasın.Balta o derece kepaze oynuyor sol bekte.

.

Hocam bi ts maçını 90 dk oynamış.Zaten sonra bi daha attı adelesi madelesi bi yerleri.Ondan sonra yine yok.

Carole Fb maçında sakatlandıktan sonra 2 Kastamonu maçında 90 dakika,2 Akhisar maçında 90 dakika,1 Karşıyaka maçında 90 dakika,1 Trabzon maçında 90 dakika,1 Osmanlı maçında 75 dakika,1 Lazio maçında 90 dakika,1 Lazio maçında 71 dakika oynadı.Maçları takip etmiyorsun sanırım.

Carole 2 maçtır kadroda yok sadece.Cumartesi'den beri de takımla çalışıyor.

.

Son düzenleme:
Maçta 45.000'i bulacağız bence.

Carole solda oynayacaksa Semih'in stoperde oynamasına razıyım.Yeterki Balta sol bek olmasın.Balta o derece kepaze oynuyor sol bekte.

.

Carole Fb maçında sakatlandıktan sonra 2 Kastamonu maçında 90 dakika,2 Akhisar maçında 90 dakika,1 Karşıyaka maçında 90 dakika,1 Trabzon maçında 90 dakika,1 Osmanlı maçında 75 dakika,1 Lazio maçında 90 dakika,1 Lazio maçında 71 dakika oynadı.Maçları takip etmiyorsun sanırım.

Carole 2 maçtır kadroda yok sadece.Cumartesi'den beri de takımla çalışıyor.

.

Yok seyrediyorum.5 ayda tr kupası maçlarında oynamış olması gurur verici.90 dakika bir lig maçı oynamış dedim.

Geri
Üst Alt